Leo Iorga, operat din nou

10 iulie, 2015

La un an după ce i-a fost extirpată o tumoare canceroasă cerebrală, boala a recidivat, iar artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale. Din fericire, solistul trupei Pact a trecut cu bine şi de această încercare. Iată declaraţia lui.

La un an după ce i-a fost extirpată o tumoare canceroasă cerebrală, boala a recidivat, iar artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale. Din fericire, solistul trupei Pact a trecut cu bine şi de această încercare.

Leo Iorga este la al treilea episod în lupta cu cancerul. În 2011, medicii de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta“ din Bucureşti îi descopereau o tumoare pulmonară, pe care aveau să i-o opereze de urgenţă. Anul trecut, echipa de neurochirugi de la Spitalul Monza din Bucureşti îi operau o altă formă tumorală, apărută la creier.

La sfârşitul lunii trecute, Leo Iorga a ajuns din nou la spital, semn că lupta cu cancerul încă nu se încheiase. Ieri, el a ţinut să le mulţumească medicilor, pe pagina lui de Facebook.

Citeşte şi:

Leo Iorga a fost operat la plămâni

Cum se simte Leo Iorga după operaţie?

INTERVIU Leo Iorga: „Am trăit cât alţii în şapte vieţi“

„Dragi prieteni, Domnul fie lăudat! Azi e o săptămână de la operaţie prin care am trecut cu bine. Doresc să mulţumesc public echipei de specialişti în chirurgie Dr. Victor Tomulescu, Dr. Cristian Blăjuţ, Conf. Dr. Droc, Dir. Carmen Orban - Spitalul Clinic Fundeni şi echipei de specialişti endocrinologi Prof. Dr. Corin Badiu şi Dr. Simona Jercălău - Institutul Parhon, precum şi specialiştilor în imagistică medicală Dr. Dan Hortopan şi Dr. Mircea Medrea. Abia aştept să ne revedem la concerte, alături de colegii mei de la Pact!“, a scris Leo Iorga pe contul lui de socializare.

Să sperăm că aceasta va fi ultima încercare de acest fel!

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg