Leonard Miron împlineşte 50 de ani, pe care i-a sărbătorit în avans la Bucureşti FOTO&VIDEO

18 februarie, 2019
1 leonard miron 50 de ani le chateau bucuresti 5 dana savuica jpg jpeg

Stabilit la Londra de ani buni, fostul prezentator de la TVR a aniversat în ţară schimbarea prefixului.

Vesel, energic şi dezinhibat! Inepuizabilul Leonard Miron este neschimbat şi la trecerea pragului celor 50 de ani şi, de bună seamă, asta se datorează vieţii pe care o duce alături de partenerul său, Miguel, dar şi noii sale cariere de promoter de vacanţe pe vase de croazieră.

Dar chiar dacă fostul prezentator de la TVR şi-a găsit adevărata împlinire peste hotare, a preferat ca această zi de naştere cu simbolistică să o sărbătorească în avans alături de vechii prieteni şi colaboratori din România.

Aşa se face că Leonard Miron a revenit în ţară pentru câteva zile memorabile, iar sâmbătă i-a invitat la un chef cu ştaif la Le Chateau, o locaţie selectă din Bucureşti, dress-code-ul petrecerii fiind black&white.

Cum era de aşteptat, de la petrecerea lui n-au lipsit vechii săi prieteni din TVR, precum Iuliana Marciuc şi Cristina Şoloc, dar şi vedete precum Dana Săvuică, Maria Andrei, Geanina CorondanCristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, Oana Turcu şi Cristian Brancu.

"Ce seară memorabilă ne-a oferit Leonard Miron la aniversarea celor 50 de primăveri ale sale! Şi-a strâns în jurul lui prietenii, foştii colegi din televiziune şi oamenii care au contat pentru el în ultimii ani şi a reuşit să ne facă absolut pe toţi să trăim emoţie şi bucurie. Impresionant! N-am mai văzut foarte demult o sală întreagă dansând. Mulţumim, Leo! Ai fost şi ai rămas unic. La mulţi ani, cu sănătate, cu bucurii, împliniri şi prietenii aproape!", a notat Cristina Şoloc pe pagina ei de socializare, în dreptul câtorva instantanee de la petrecerea de la Le Chateau.

"La o petrecere dedicată unui om special. Profesionalism, nobleţe sufletească şi un caracter rar. Sunt doar câteva din calităţile tale excepţionale. La mulţi ani, Leonard Miron! Sănătate şi fericire!", i-a transmis şi Mădălin Ionescu, via Facebook.

Leonard Miron va împlini 50 de ani peste 2 luni, când va fi (cum altfel?) pe un vas de croazieră alături de iubitul său, Miguel.Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg