Leonard Miron: "N-a fost uşor să-mi accept sexualitatea" VIDEO

21 iunie, 2017
Leonard Miron 2017 jpeg

A dat România pe Marea Britanie şi celebritatea câştigată în televiziune pe aventura unei noi cariere. Mai mult, e una dintre cele mai asumate persoane publice. Iată ce face acum Leonard Miron.

image

De ani buni, Leonard Miron (48) şi-a găsit împlinirea departe de ţară, acolo unde nici notorietatea câştigată în TVR, nici răutăţile legate de orientarea lui sexuală nu l-au ajuns. A lucrat într-o bancă, a fost steward şi, mai nou, este director de croazieră la cea mai puternică companie de croaziere pe râuri din întreaga lume.

"A fost şansa, o şansă care s-a numit Miguel (partenerul său de viaţă, n.r.), altfel aş fi rămas în Televiziunea Română. El lucrând în România, i s-a terminat contractul şi am fost puşi în situaţia de a decide ce vrem să facem şi pentru că el primise deja o slujbă în Egipt, în Cairo, la ambasada Marii Britanii de acolo, eu mi-am căutat ceva similar şi am semnat un contract ca producător de segment pentru Discovery Channel şi am făcut o feliuţă de documentar", a povestit Leonard Miron, după o lungă absenţă, în platoul emisiunii "Agenţia VIP".

"După Egipt, ne-am mutat în Marea Britanie, pentru că făceam doctoratul şi trebuia să-mi găsesc o slujbă şi am început să lucrez ca însoţitor de bord la o companie aeriană low-cost", a mai spus el la Antena Stars.

"Televiziunea este un microb de care nu poţi să scapi. Aş fi ipocrit să spun că nu-mi lipseşte să vin într-un platou de televiziune. (...) Dar trebuie s-o priveşti ca o meserie. Celebritatea, gloria sunt atât de relative, de efemere..."

Referitor la asumarea relaţiei sale cu Miguel, Leonard Miron a spus că: "Nu vreau să dau cu pietre în nimeni, dar n-a fost uşor să-mi accept sexualitatea, pentru că trăiam într-o societate, într-o comunitate, într-un cerc în care de ambele părţi era greu su să spun "Da", ceilalţi să recunoască faptul că ştiau. Era aşa un joc, până în momentul în care am trăit într-o societate în care absolut nimeni nu este interesat de asta. De exemplu, în bancă, după şapte luni, au rămas foarte şocaţi colegii mei când la petrecerea de Crăciun am mers cu Miguel."

"Tot ce am construit am construit prin forţele mele, prin ceea ce sunt, am făcut greşelile pe care le-am făcut - pentru că am făcut o grămadă de greşeli în viaţă din care am învăţat sau n-am învăţat..."Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg