Leonardo Di Caprio arată iar sexy

24 septembrie, 2015
Exclusive    Shy Leonardo DiCaprio Stops By The Bank jpeg

În ultimul timp, se camuflase în spatele bărbii stufoase şi a părului ciufulit şi nespălat, iar noi aproape că am uitat că actorul a fost, odată, chipeş. Până zilele trecute, când starul de 40 de ani a scăpat de surplusul de păr şi ne-a arătat, din nou, de ce este considerat unul dintre cei mai sexy burlaci de la Hollywood.

image

Leo a participat, în calitatea lui de activist celebru, la o reuniune organizată de peste 400 de instituţii şi 2.000 de persoane private, care sprijină renunţarea la combustibilii fosili: petrol, cărbune şi gaze naturale.

"Încălzirea globală afectează sever sănătatea planetei noastre şi a tuturor locuitorilor ei", a spus DiCaprio, anunţând în mod public, marţea trecută, că va renunţa la utilizarea combustibililor fosili, atât în nume propriu, cât şi în numele Fundaţiei Leonardo DiCaprio, care sprijină diverse proiecte de conservare a naturii pe plan mondial.

Noi ne bucurăm că Leo este un exemplu, fiind atât de dedicat mediului înconjurător. Sperăm ca schimbarea lui fizică să fie şi ea un exemplu pentru toţi bărboşii frumoşi din lume…

Foto: Getty Images

image image


Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg