Leonardo DiCaprio a dat maşina de lux pe o bicicletă

11 august, 2017
hepta 3044657 jpg jpeg

După ce a rămas fără iubită, Leonardo DiCaprio s-a retras în alte plăceri ale vieţii. Modelul Nina Agdal şi actorul au pus capăt unei relaţii de un an, acum mai bine de trei luni şi de atunci Leonardo n-a mai fost văzut în compania vreunei femei. Este singurel şi îşi împarte timpul între actorie,  munca sa ca şi mesager al ONU în ceea ce priveşte clima şi încălzirea globală, salvarea animalelor pe cale de dispariţie şi plimbările prin parc cu bicicleta.

image

S-a luptat cu ursul în "The Revenant" şi aşa a reuşit să câştige un premiu Oscar. Deşi niciodată nu a fost un bărbat cu muşchi sau pătrăţele pe abdoment, Leonardo nu se dă în lături de la o tură cu bicicleta. Are reputaţie de leneş chiar şi în pat şi asta au spus-o mai multe iubite de-ale actorului, acesta fiind şi motivul pentru care nu au putut rămâne lângă un bărbat care aştepta să i se facă pe plac. DiCaprio a dat maşina pe bicicletă. Poate că recenta despărţire de una dintre cele mai frumoase modele, Nina, l-a pus pe gânduri pe star, care pare să ia atitudine în ceea ce priveşte fizicul său.

Alături de Nina, înainte de a se despărţi.

DiCaprio, 42 de ani, a părut destul de lipsit de griji şi, în acelaşi timp, plictisit, în timp ce pedala prinNew York. Îmbrăcat casual, cu o pereche de pantaloni bleumarin, un tricou polo, încălţări albe şi cu o şapcă purtată şmechereşte, aşa şi-a îneput Leo ora de mişcare. Pe o bicicletă albastră, nepăsarea sa a fost şi mai mare, fiind surpins cu o scobitoare între buze şi ochelarii de soare la ochi. Destul de bizară alegerea actorului care a devenit celebru în Titanic, care până acum era surprins doar în maşină, de multe ori alături de vreo femeie frumoasă.

image

Foto: Arhiva OK!, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg