Leonardo DiCaprio a fost la un pas să piardă rolul din Titanic. Care a fost motivul?

23 noiembrie, 2022
titanic3 jpg

James Cameron a fost la un pas să nu îl aleagă pe Leonardo DiCaprio pentru rolul lui Jack Dawson din„Titanic” Regizorul susține că actorul a apărut la audiție cu o atitudine de divă.

Cameron și-a amintit întâlnirea cu DiCaprio înaintea filmului record din 1997, într-un interviu pentru GQ ,  menționând că Kate Winslet fusese deja selectată pentru rolul lui Rose DeWitt Bukater.

„Așa că Leo a intrat – desigur, a fermecat pe toată lumea, inclusiv pe mine”, a explicat Cameron, 68 de ani. Atunci i-am spus: „Bine, să vedem cum e chimia ta cu Kate”.

Potrivit regizorului, DiCaprio – care avea 22 de ani când filmul a ajuns în cinematografe – a crezut că asta înseamnă „o altă întâlnire pentru a o se vedea cu Kate”. Dar, de fapt, Cameron îi chemase ca să înregistreze împreună cele două rânduri de lectură.

„Vrei să spui că trebuie să citesc? Oh, nu fac asta”, a spus Leo. Cameron i-a strâns atunci mâna și i-a mulțumit „pentru că a trecut pe acolo”.

„Stai, stai! Adică dacă nu citesc, nu primesc rolul? ”, a adăugat actorul.

Potrivit lui Cameron, DiCaprio a pufăit, dar a fost de acord să joace cu Winslet. „Era atât de negativist”, și-a amintit cineastul, „până când am spus „Acțiune!”

James recunoaște că DiCaprio s-a „transformat imediat în Jack”. „Kate s-a aprins și au intrat în toată chestia asta, iar el a jucat scena”, a explicat el. 

 „Titanic” a câștigat 11 dintre cele 14 premii Oscar pentru care a fost nominalizat și i-a asigurat locul lui DiCaprio printre cei mai influenți actori.Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg