Leonardo DiCaprio a postat o fotografie pe Instagram cu refugiaţi ajunşi în România. Ce mesaj a vrut să transmită?

20 martie, 2022
3 cami11 jpg jpeg

Actorul de la Hollywood atrage atenţia lumii asupra situaţiei grave din Ucraina, folosind imagini de la graniţa cu România.

După Mila Kunis şi Ashton Kutcher, care au strâns zeci de milioane de dolari în sprijinul refugiaţilor din Ucraina, Leondardo DiCaprio se raliază masei de actori de la Hollywood care transmite lumii mesaje mobilizatoare pentru într-ajutorarea victimelor războiului pornit de Rusia.

Folosind câteva fotografii emoţionante, printre care şi una realizată cu refugiaţii ajunşi în România, Leonardo DiCaprio a transmis un mesaj puternic comunităţii online. 

7 leonardo dicaprio refugiati ucraineni din romania jpg jpeg

”Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supravieţuire”, a notat starul de la Hollywood alături de o serie de patru instantanee. ”Organizaţii umanitare precum Salvaţi Copiii, Careorg, Rescueorg şi Refugees sunt la faţa locului, dedicându-şi personalul şi resursele pentru a sprijini familiile şi oamenii nevinovaţi”, a adăugat Di Caprio.

9 leonardo dicaprio refugiati ucraineni din romania 2 jpg jpeg

Prima fotografie este realizată chiar de filiala românească a organizaţiei Salvaţi Copiii, în care o mamă şi cei doi copii ai săi sunt însoţiţi de un voluntar ISU, după ce au trecut frontiera în România. Iar în al patrulea instantaneu, un voluntar UNICEF este surprinsă în timp ce primeşte o altă familie, cu un bebeluş de un an.

12 leonardo dicaprio refugiati ucraineni din romania 5 jpg jpeg

Cunoscut pentru acţiunile sale caritabile, Leonardo DiCaprio a sărit şi de această dată în ajutor, oferind, în sprijinul Ucrainei şi al refugiaţilor,  donaţii umanitare către CARE, Comitetul Internaţional de Salvare, Salvaţi Copiii şi agenţiei ONU pentru refugiaţi.

Nu este prima oară când starul de cinema se implică activ în cazurile umanitare. La fiecare cutremur devastator, tsunami ori incendiu de pădure de proporţii uriaşe, cum au fost cele din bazinul amazonian şi cel din Australia, el a donat milioane de dolari în sprijinul celor afectaţi şi al organizaţiilor care protejează natura. De altfel, el îşi foloseşte conturile de socializare pentru a-şi promova mesajele ecologice şi pentru pace.

FOTO: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg