Leonardo DiCaprio a pus ochii pe o altă vedetă. Cine e blonda care l-a cucerit

13 septembrie, 2022
leo10 jpg

Leonardo DiCaprio își extinde în sfârșit intervalul de vârstă pentru întâlniri?

Se pare că starul are ochii îndreptați spre următorul model cu care și-ar dori să se întâlnească: Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani.

Mai multe surse au confirmat pentru People că starul din „Titanic”, în vârstă de 47 de ani, și supermodelul au petrecut timp „cunoscându-se” la New York. În timp ce o persoană din interior a subliniat pentru publicație că DiCaprio și Hadid „nu se întâlnesc încă”, o alta a spus că actorul o urmărește cu siguranță” pe cea care crește un copil singură.

„Au fost văzuți petrecând cu grupuri de oameni”, a declarat o a treia sursă pentru People, adăugând că „au trecut doar câteva săptămâni” de când DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit.

Page Six a vorbit luni cu o sursă separată, care a remarcat că prietenii apropiați ai lui DiCaprio, inclusiv dealerul său de artă, Helly Nahmad, au participat la petrecerea de lansare a colecției lui Hadid, care a avut loc  la Le Chalet din L'Avenue at Saks săptămâna trecută. Cu toate acestea, sursa nu a putut confirma dacă starul însuși a fost acolo.

Între timp, alte persoane din anturajul actorului au declarat recent pentru US Weekly că acesta are „ochii ațintiți” pe Hadid, dar că momentan cei doi sunt doar prieteni, deoarece blonda nu își dorește o relație cu el acum.

Zvonurile despre o poveste de dragoste între DiCaprio și Hadid au luat prin surprindere rețelele de socializare, având în vedere palmaresul starului din „Once Upon a Time... in Hollywood” , care se întâlnește doar cu femei care nu au depășit vârsta de 25 de ani, iar Hadid are 27.

„Pur și simplu nu cred zvonurile… Leo DiCaprio și Gigi Hadid. Ea are peste 25 de ani”, a scris o persoană pe Twitter.

DiCaprio și Morrone s-au despărțit în timpul verii, imediat după ce ea a împlinit 25 de ani. Cu toate acestea, un motiv oficial al despărțirii nu a fost încă făcut public. Starul și modelul argentinian s-a întâlnit timp de patru ani.



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG