Leonardo DiCaprio s-a apucat de afaceri. În ce a investit banii?

8 martie, 2017
leo dicaprio78 png

Leonardo DiCaprio nu este doar un actor celebru şi priceput, ci şi un om de afaceri inspirat. Mai noi, Leo şi-a orientat atenţia către o ramură de business mai puţin exploatată şi a decis să investească o parte din averea sa, estimată la 245 de milioane de dolari, într-o companie de fructe de mare congelate.

image

Ştim cu toţii că DiCaprio este un susţinător al drepturilor omului şi, în recentul său documentar, "Before the flood", Leo abordează subiecte sensibile pentru întreaga planetă. Încălzirea globală şi poluarea vor duce la probleme serioase pentru omenire, una dintre ele fiind şi lipsa hranei.

Ecologistul Leo a declara într-un interviu pentru revista People: "Estimările arată că populaţia Pământului se va apropia de nouă miliarde de oameni până în 2050, punând o presiune foarte mare asupra resurselor noastre alimentare naturale. Fructele de mare sunt o sursă primară de proteine ​​pentru aproape un miliard de oameni, dar schimbările climatice şi pescuitul excesiv exercită o presiune sporită asupra oceanelor noastre."

Leo la filmările documentarului După potop

Şi se pare că Leo nu doar vorbeşte, ci şi acţionează, acum că a investit o mică avere în compania de fructe de mare, Love The Wild. Actorul de 42 de ani are în mod clar o pasiune pentru Ocean, căci iubeşte la nebunie să navigheze pe apele limpezi în iahturi super luxoase alături de prietenii lui bogaţi. Dar asta nu înseamnă că nu este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în jurul său. A ales să investească în această afacere pentru simplul fapt că exploatează doar speciile de peşti foarte răspândite, crescute în captivitate, şi luptă împotriva dispariţiei peştilor rari din oceane.

image

Leonardo a adăugat: "Exploatarea oceanelor noastre a lăsat multe ecosisteme marine la un pas de colaps, fapt care dăunează capacităţii noastră de a folosi ceea ce este în ocean ca o sursă de hrană." DiCaprio a spus că Love The Wild, compania pe care o susţine, încurajează oamenii să ia măsuri care contează în această perioadă de criză. Starul de la Hollywood a mai cumpărat acţiuni şi în trecut, la o companie care aduce ceai din Amazon şi o afacere care include culturi de diamante cu carbon zero, în California.

Foto: Arhiva OK!, Captură Documentar "După potop"Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg