Lewis Hamilton despre Rihanna: „Avem o relaţie platonică”

3 septembrie, 2015
rihanna png png

În ultimele luni au existat anumite indicii care ne-au făcut să credem că între cei doi este mai mult decât o prietenie. Însă, iată, că Lewis a găsit răgaz să ne elucideze misterul din jurul relaţiei lui cu cântăreaţa Rihanna.

image

Într-un interviu marca E!Online, pilotul de Formula 1 a vorbit deschis despre Rihanna, precizând că nimic din ce s-a scris despre ei doi nu este adevărat. Lewis a precizat că relaţia lor este una platonică, în ciuda fotografiilor, surprinse pe când cei doi erau împreună în Barbados, în care părea că flirtau. ”O cunosc pe Ri de foarte mult timp. Am ieşit din când în când... în rest, suntem doar buni prieteni.”, a declarat Lewis.

image

Ideea de cuplu, în ceea ce-i priveşte, s-a născut atunci când cei doi au fost fotografiaţi la festivalul din Barbados, din luna august. Ulterior, cei doi s-au bucurat de o vacanţă împreună în Caraibe. Iar cea mai recentă ipostază în care au fost văzuţi împreună a fost într-un club de noapte din New York, unde, deşi au sosit separat, s-au distrat pe cinste ore bune.Recente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg