Liam Gallagher (ex-Oasis), un daddy cool! Cum arată băieţii lui?

21 octombrie, 2015
First anniversary gala of 'Sunny Afternoon'   Arrivals jpeg

Fostul solist al trupei rock britanice Oasis se laudă cu o familie foarte excentrică şi care l-a moştenit în foarte multe aspecte. De fapt, chiar subiectul vieţii sale personale a fost sarea şi piperul celebrităţii sale, reuşind performanţa, asemeni lui Hugh Grant ori Jude Law, să aibă mai mulţi copii din flori.

image

Mai întâi, l-a avut pe Lennon Francis Gallagher, născut pe 14 septembrie 1999, fiul său cu Patsy Kensit – prima lui nevastă, de care a divorţat în 2000. Totuşi, se întâmpla ca la câteva luni distanţă de mariajul cu Patsy, în 1997, să aibă o aventură cu Lisa Moorish, care i-a născut o fetiţă pe nume Molly, pe 26 martie 1998. Al treilea său copil este Gene, născut de Nicole Appleton pe 2 iulie 2001. Viaţa lor nu a fost lipsită de scandaluri şi marcate de pensii alimentare generoase. Lennon şi Molly au primit şi 3000$ pe lună fiecare!

Dintre toate femeile, cu mama celui de-al treilea lui copil, Nicole (40), s-a căsătorit în 2008, dar nici acest mariaj nu a ţinut prea mult. Divorţul de frumoasa cântăreaţă din trupa All Saints a urmat în 2014. Însă copiii îi sunt foarte apropiaţi rockerului de 43 de ani, mai ales băieţii, care-i seamănă foarte mult în gesturi şi caracter. Dar şi fizic!

image image

Liam Gallagher a fost surprins de paparazzi alături de fiul lui cel mic, Gene, în vârstă de 14 ani, la o aniversare a show-ului Sunny Afternoon în Londra. Starul Oasis şi-a purtat clasicul trenci verde, în timp ce fiul său ochios a preferat o îmbrăcăminte lejeră mai simplă. Băiatul seamănă cu amândoi părinţii săi mondeni. Părul, ochii şi sprâncenele sigur sunt de la Liam!

Acesta este Gene:

image

Adeseori, artistul e văzut alături de Gene, dar şi de Lennon (oare l-a numit după John Lennon?) care pare să îi semene leit! Acesta este cel mai în vârstă, dar şi cel care-i moşteneşte toate trăsăturile de băiat rebel şi cuceritor, la cei 16 ani ai săi. Amândoi vlăjganii cu aer indie postează fotografii cu ei în ipostaze obraznice, rebele şi nonconformiste, costumaţi sau ridicând degetul mijlociu, jucându-se ori participând la evenimente muzicale.

image

Lennon, însă, are ochii identici cu ai tatălui său, cât şi părul şi sprâncenele iconice. De la trăsăturile speciale ale starului de 43 de ani pe care le-a pasat copiilor săi, la îmbrăcămintea juniorilor, ne e clar că Liam are grijă de ei şi ţine să-i crească după chipul şi asemănarea sa.

image

“Copiii mei vor ajunge mari în muzică. Micuţul meu Gene e toboşar. A avut primul concert recent, la şcoală, în faţa a 200 de oameni. (...) Multe aplauze. Dar şi Lennon are o obsesie pentru chitară”, a mărturisit rockerul pentru revista Q.

Din păcate, fiica sa, Molly (17), a fost lăsată de izbelişte de fostul solist Oasis, de parcă ar discrimina. E chiar primul său copil, apărut dintr-o aventură extraconjugală (femeia susţine că a fost vorba de o idilă cu pauze timp de 2 ani), dar s-a descotorosit de obligaţii faţă de fiica sa, dar şi de mamă. Lisa Moorish a recunoscut că acesta e străin faţă de ele, în timp ce Liam spune că “nu e în termeni buni” cu fiica sa din cauza Lisei! Mai mult, se pare că starul i-ar fi cerut să întrerupă sarcina.

image

FOTO Getty Images, Wenn, Instagram, captură dailymail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg