Liam Neeson a cerut-o de două ori în căsătorie pe Brooke Shields. Cum a ajuns actorul în braţele altei femei

4 februarie, 2022
4 broc jpg jpeg

Brooke Shields a fost curtată de cei mai mari actori de la Hollywood, dar niciunul nu a fost la fel de surprinzător ca Liam Neeson, care a cerut-o în căsătorie pe actriţă, dar fără inel.

Brooke Shields l-a întâlnit pe Liam Neeson la începutul anilor '90. Ea era aproape o necunoscută, el un star în plin avânt. Actorul s-a lăsat cucerit de frumuseţea ei, iar curând cei doi s-au aruncat într-o aventură pasională.  Nopţile fierbinţi l-au făcut pe starul din Taken să o ceară în căsătorie în cel mai scandalos mod.

Shields tocmai pusese capăt relaţiei cu iubitul ei de la Princeton, Dean Cain, când a început povestea cu Liam.. Actriţa a recunoscut că a fost mişcată de cuvintele dulci, poezia şi stilul lui de viaţă distractiv. „Mă duceam la cursuri de dans toată dimineaţa şi apoi mă întâlneam cu el la barul Hotelului Ritz-Carlton din Central Park South”, îşi amintea ea. „Beam şi discutam despre literatură şi actorie. Visam cu ochii deschişi la viitorul nostru”.

Lucrurile au devenit serioase, iar după trei luni de întâlnire, Neeson a cerut-o în căsătorie pe Shields. Cu toate acestea, a făcut-o în cel mai dramatic mod: fără inel.

După ce au petrecut Crăciunul împreună, Liam a susţinut că  trebuie să zboare la Los Angeles pentru a-şi verifica casa, care ar fi fost inundată, dar Shields nu nu a mai auzit o vreme de el. După o perioadă a revenit şi i-a propus din nou să se căsătorească, dar Shield realizase că starul nu era o persoană de încredere şi a declinat oferta.

Actriţa l-a refuzat pe Neeson la acea vreme şi i-a spus că probabil se va îndrăgosti de următoarea lui coleg[ de film, pentru că ea nu era interesată de un triunghi amoros. Aşa cum bănuia, doi ani mai târziu, Neeson era deja legat de Natasha Richardson, cu care s-a căsătorit în 1994. Cu toate acestea, Brooke susţine că a încercat să se împace cu Neeson şi cu noua lui viaţă. Shields, ca şi Neeson, şi-a întemeiat propria familie.

Neeson este considerat unul dintre cuceritorii din Cetatea filmului. Actorul a  avut relaţii cu cele mai bune femei de la Hollywood, precum Helen Mirren, Julia Roberts, Barbra Streisand, Sinead O'Connor, dar cu Richardson a avut cea mai bună chimie.

Povestea lor de dragoste a început pe Broadway, iar curând au devenit de nedespărţit. Erau adesea pozaţi împreună şi formau unul dintre cele mai drăguţe cupluri din industrie. Uimeau publicul cu conexiunea lor pe scenă, iar sentimentele dintre ei erau tot mai intense.

Richardson şi-a încheiat căsătoria de patru ani cu soţul ei, Fox, în aprilie 1993, la aproximativ o lună după ce apăruseră zvonuri că are o relaţie cu Liam. Povestea a devenit o certitudine după ce au început să apară ştiri despre aventura cu Neeson şi în tabloide. În ciuda faptului că îşi cunoştea partenerul, care adora sexul frumos, Richardson a simţit că a luat cea mai bună decizie, aceea de a rămâne cu actorul.

Neeson nu are decât laude pentru regretata lui soţie. Actorul a remarcat odată că Richardson avea un instinct matern fabulos. El a declarat că actriţa făcea din grija pentru familie o prioritate.

Richardson a murit în 2009, la două zile după ce a suferit o cădere fatală în timpul unui antrenament de schi. La momentul morţii ei, băieţii cuplului, Michael şi Daniel, erau adolescenţi, iar suferinţa lor a fost adâncă. Fiul lor cel mare, Micheál, născut în 1995, le-a urmat paşii şi a urmat o carieră în industria cinematografică. Şi-a făcut debutul în film în 2013, în „Anchorman 2: The Legend Continues”.

De asemenea, a jucat în multe alte producţii. Cel de-al doilea fiu al cuplului, Daniel, s-a născut pe 27 august 1996. Daniel este, de asemenea, un iubitor al industriei de divertisment şi a realizat efectele speciale pentru „Suicide Is Easy”, în 2014.

La rândul ei, Shields este o mamă mândră a două fiice frumoase, Rowan Henchy şi Grier Henchy.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg