Lili Sandu a fugit cu iubitul în Grecia. De ce s-a simțit vedeta vinovată

4 iulie, 2022
lili22 jpg

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu, și-au făcut bagajele și au plecat în Grecia. De această dată și-au dorit să se bucure de o vacanță ca la începutul relației, așa că l-au lăsat pe cel mic cu bunicii.

lili1 jpg

''Prima vacanța fără bebe și sincer va spun că a fost tare biiine! Cu greu m-am hotărât sa fac pasul cel mare și nu vreți sa știți stările de vinovație și cele de anxietate încă de când eram în avion, dar mă bucur că am înțeles că totul va fi bine cu bebe și ca este normal ca mami și tati să aibă vacanțe fără el!

Nope nici urma de sentiment de abandon, ba din contra așa bine m-am simțit când l-am văzut zilele astea pe video cât era de fericit cu bunicii și cât de bine se simtea că mami a luat o pauză'', a scris Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Vedeta s-a apucat intens de sală de câteva săptămâni, așa că a afișat pe plajă un corp frumos lucrat.

“De câteva săptămâni m-am reapucat de sală și de un workout intensiv alături de un trainer care mi-a creat un program special.

Sincer, după ce am născut, am mai avut câteva tentative, dar au eșuat pentru că nici timpul și nici organismul meu epuizat nu puteau face față.

De data aceasta am reușit, am deja 6 săptămâni și keep counting! Cumva acum am reușit să mă adun mai bine și să-mi găsesc motivația pentru că asta este instrumentul care ne lipsește de cele mai multe ori. Sunt multe zile în care efectiv mă apuca plânsul în sală de neputință sau pur și simplu simt că nu am energia de a face sport, dar atunci intervine disciplina pe care mi-am format-o și acum știu sigur ca sportul face parte din modul meu de viața. Nu, nu mă văd pe coperta Sports Ilustrated, nu acesta este țelul!

Mă văd doar în oglindă și îmi place de mine și poate mai mult decât fizic. Ambiția și mindset-ul de a nu renunța îmi aduc la fel de multă bucurie și satisfacție ca o rochie care-mi vine impecabil”, povestea Lili.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg