Lili Sandu, impresionată de gestul fiul ei. Cum a surprins-o Thomas

3 august, 2022
lil8 jpg

Lili Sandu a fost atât de impresionată de gestul fiul ei încât a început să plângă. Vedeta s-a simțit vinovată pentru felul cum îl tratase cu o noapte înainte.

lil84 jpg

„Azi dimineața am trăit unul din momentele acelea de care am auzit înainte să devin mamă ( au existat și altele dar parcă azi a fost la un alt nivel), iubirea supremă și necondiționată. După o noapte în care Thomas a fost super agitat și eu atât de doborâtă fizic încât să îl pot plimba, așa cum îmi spunea mititelul de el. Ba mai mult l-am și repezit de câteva ori spunându-i gata treci la somn, într un final a adormit în suspine, iar eu cu spatele la el. Azi dimineața s-a așezat în fața ușii de la baie uitându-se la mine cum mă spălam pe dinti, zâmbind cu bunătate ca un om matur și mi-a spus Mo ( așa ma alintă el) sa știi că eu te iubesc enooolm dal enooolm să știi.

În momentul ăla am izbucnit în plâns și am regretat atât de mult tot comportamentul meu,  simțeam cum mi se frânge inima în bucăți…Și aș fi fost mulțumită nemărginit doar cu atât, cu vorbele alea dar, wait theres more. În timp ce plângeam l-am luat în brațe și i-am spus că ămi pare atât de rău iar el îmi pupa efectiv lacrimile și mă mângâia pe obraz : Mami o să tleaca, eu sunt aici. Ce lecție de bunătate și iubire de la o mână de omuleț! Mi-au dat lacrimile azi toată ziua așa din senin doar când îmi aduceam aminte, într-un supermarket cineva s-a oferit chiar să-mi aducă un șervețe”, povestește Lili Sandu pe o rețea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp