Lily Allen îşi revine după o perioadă grea

14 noiembrie, 2010

Fanii artistei au fost extrem de încântaţi să descopere ieri după-amiază că Lily e din nou activă pe Twitter, unde a postat un mesaj îmbucurător. „E prima dată când

Fanii artistei au fost extrem de încântaţi să descopere ieri după-amiază că Lily e din nou activă pe Twitter, unde a postat un mesaj îmbucurător.

„E prima dată când râd după o bună perioadă de timp”, a scris ea. Motivul era o fotografie amuzantă. Fanii i-au răspuns imediat cu mesaje de încurajare. Susţinută de iubitul ei, Sam Cooper (32), cântăreaţa de 25 de ani se reface încetul cu încetul după trauma pierderii unei sarcini cu trei luni înainte de termen (în plus, săptămâna trecută Lily s-a întors în spital pentru a fi tratată de septicemie, episod pe care l-a depăşit cu succes pentru că a fost internată la timp). În aşteptarea copilului, Lily cumpărase o casă de 3 milioane de lire sterline în Cotswolds – casa familiei pe care vrea să şi-o întemeieze alături de Sam, cel despre care spune că este iubirea vieţii ei.

Suferinţa pierderii sarcinii este cu-atât mai mare cu cât nu e prima oară când artista trece prin aşa ceva. Lily a mai pierdut un copil în 2008, la vremea aceea tatăl fiind Ed Simons (DJ în formaţia „Chemical Brothers”), cu care forma un cuplu.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg