Lily Collins ("Emily in Paris"): războiul cu tatăl ei, Phil Collins, care a părăsit-o pe mama ei prin fax!

14 octombrie, 2020
1 lily collins deschidere jpg jpeg

Actriţa Lily Collins, care se bucură acum de succesul serialului de comedie Emily in Paris difuzat de Netflix, a avut o copilărie şi o adolescenţă marcată de greşelile faimosului ei tată, muzicianul Phil Collins

Lily a povestit deschis despre traumele trecutului în cartea sa, "Unfiltered: no shame, no regrets, just me" (foto jos). "Te iert pentru greşelile pe care le-ai făcut", scrie Lily în carte, adresându-i-se tatălui său. "Şi deşi pare că este prea târziu, nu este... Cu toţii suntem puşi în faţa unor decizii şi, deşi nu găsesc scuze pentru ale tale, la finalul zilei nu putem rescrie trecutul. Încă învăţ cum să accept acţiunile tale şi să verbalizez cum m-ai făcut să mă simt. Accept tristeţea şi furia pe care le simt în legătură cu lucrurile pe care le-ai făcut", scrie actriţa care a fost profund marcată de despărţirea părinţilor ei. 

lily collins carte jpg jpeg
lily collins gettyimages 93166152 jpg jpeg

Unica fiică a lui Phil Collins cu Jill Tavelman (foto sus, în 2009), Lily s-a simţit abandonată de tatăl ei atunci când acesta a ales să se despartă de Jill în 1994, după 6 ani de căsnicie. Cu atât mai mult cu cât a ales s-o facă în cel mai urât şi crud mod: Phil s-a despărţit de Jill prin fax! Lily avea pe atunci doar 5 ani, următorii doi ani, cât a durat până la finalizarea divorţului din 1996, fiind de-a dreptul traumatizanţi. "Multe dintre nesiguranţele mele de azi au rădăcini în aceste răni provocate de tatăl meu", mărturiseşte ea. Phil, din păcate, nici azi nu şi-a găsit liniştea şi se află în conflict cu cea de-a treia soţie - Orianne Cevey, de care a divorţat în 2008, cu care s-a împăcat în 2016 şi pe care azi vrea s-o dea afară din casă, după ce aceasta s-a căsătorit cu alt bărbat pe ascuns... Lily, în schimb, se bucură de împlinire nu doar în carieră, graţie serialului "Emily in Paris", creat de Darren Star, acelaşi care a creat "Totul despre sex". Tânăra are parte de împlinire şi pe plan personal, luna trecută anunţându-şi logodna cu Charlie McDowell (foto jos), fiul actorilor Malcolm McDowell şi Mary Steenburgen. 

lily collins logodna jpg jpeg

Foto: Instagram, Getty Images