Lily Collins şi Ashley Park, super sexy la premiera noului sezon "Emily in Paris"

7 decembrie, 2022

Aseară, la Paris, a avut loc premiera celui de-al treilea sezon al mult aşteptatului serial având-o ca protagonistă pe fiica lui Phil Collins.

Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg

Strălucire, veselie şi declaraţii fashion pe covorul roz întins aseară pe Champs-Élysées, la cea mai aşteptată premieră pariziană marca Netflix. Protagonistele Lily Collins şi Ashley Park, alături de colegii lor americani şi francezi din distribuţia mixtă a serialului "Emily in Paris", au defilat prin faţa fotografilor şi a cameramanilor la premiera sezonului al treilea.

Ignorat de francezi la prima sa lansare, serialul de succes "Emily in Paris" a devenit un adevărat fenomen. Şi, judecând după mulțimea de fani strânşi pe Champs-Élysées și prezența multor reprezentaţi ai presei la premiera globală a sezonului al treilea la Paris, serialul a fost acum adoptat şi de francezi cu acelaşi entuziasm.

Netflix a prezentat noul sezon "Emily in Paris" la Teatrul Champs Elysées renovat. Evenimentul elegant a atras întreaga distribuție, inclusiv pe Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Kate Walsh (Madeline) și Camille Razat (Camille), care au strălucit în ținute îndrăznețe de designer și au fost văzute îmbrățișându-se și complimentându-se reciproc. Serialul a dat tonul cu codul vestimentar: "C'est Paris, it's couture baby!".

Lor li s-au alăturat creatorul Darren Star, care a semnat cel de-al treilea sezon, precum și co-starurile Lucas Bravo (Gabriel), Lucien Laviscount (Alfie în film, care a purtat un costum violet strălucitor), Bruno Gouery (Luc) și Samuel Arnold (Julien).

După două sezoane petrecute la Paris, personajul lui Lily Collins, Emily Cooper, încă nu se îmbracă ca o pariziancă, dar arată la fel de fabulos ca întotdeauna. Garderoba ei are culori și mai vii și mai multe imprimeuri în cel de-al treilea sezon, iar fiica lui Phil Collins, care a purtat o rochie sexy Saint-Laurent la premieră, a spus că i-a plăcut ținutele animal print - în special jacheta cu dungi de zebră pe care o poartă la evenimentul Pierre Cadault. "Când văd ținutele pe umerașe, spun mereu că e prea mult, dar când le îmbrac sunt de genul "Nu, îmi place!"." Lily Collins a lăudat-o pe Marilyn Fitoussi, care i-a luat locul Patriciei Field ca designer de costume, pentru că a făcut-o pe ea și pe restul distribuției "să arate atât de bine".

În maniera cu care ne-a obişnuit şi personajul Mindy Chen, Ashley Park a strălucit la propriu la premieră, adoptând o ţinută aurie cu paiete, un set format din rochie cu bretele şi mantou.

FOTO: Instagram/Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}