Lily Collins, starul seriei "Emily in Paris", s-a căsătorit cu Charlie McDowell. "Ceea ce a început ca un basm este realitatea mea pentru totdeauna"

8 septembrie, 2021
1 lily colins nunta charlie mcdowell fiica lui phil collins 2 jpg jpeg

A fost un weekend plin de emoţie pentru cei doi, care şi-au unit destinele în spectaculosul peisaj din Colorado.

După doi ani de relaţie şi un an de la logodnă, actriţa Lily Collins (32) şi regizorul Charlie McDowell (37) şi-au spus jurămintele sâmbătă, pe 4 septembrie, în faţa familiilor şi prietenilor reuniţi la izvoarele termale din Dunton, Colorado, în cadrul unei ceremonii în aer liber.

"Ceea ce a început ca un basm este realitatea mea pentru totdeauna. Nu voi putea să descriu niciodată cum trebuie cât de nepământesc a fost weekendul trecut, dar magic este un cuvânt destul de bun pentru a începe...", a notat fiica lui PhilCollins pe contul său de Instagram în dreptul câtorva instantanee de vis de la nunta lor.

"N-am fost nicicând mai fericită", spune mireasa, care a radiat în rochia sa albă din dantelă cu capişon, creată de Ralph Lauren.

"Nu mi-am dorit niciodată să aparţin cuiva mai mult decât ţie, iar acum voi fi soţia ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit oficial unul al celuilalt, pentru totdeauna. Te iubesc mai presus de orice, Charile!", mai scrie Lily Collins, zâmbindu-ne dintr-un decor aproape ireal, lângă o cascadă.

"M-am căsătorit cu cea mai generoasă, mai atentă şi mai frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc, Lily!", i-a răspuns mirele într-o postare similară pe Instagram. "Acest moment mi se va derula la nesfârşit în minte, de-acum încolo", a completat Charlie, care este fiul actriţei Mary Steenburgen.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia