Linda Evangelista, complet transformată! Fără machiaj și cu semnele operației nereușite

5 iulie, 2022

Trecute sunt zilele în care fostul topmodel atrăgea toate privirile într-un mod admirativ. Acum, cel mult, le atrage pe cele ale curioșilor.

Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg

Linda Evangelista avea o frumusețe legendară. Înaltă, blondă, longilină, era idealul senzualității feminine, topmodelul cu date perfecte. Nu degeaba ani de zile s-a aflat în brigada manechinelor de aur, care au făcut istorie în anii '90.

Dar a venit o vreme când nici pe Linda timpul n-a ocolit-o, așa că a încercat s-o facă ea, cu ajutorul unei terapii aparent inofensive: criolipoliza, adică „înghețarea” zonelor cu grăsime care ar fi trebuit să aibă ca efect eliminarea lor. Numai că, în cazul ei, procedeul a produs efectul invers, numit hiperplazie adipoasă paradoxală (PAH), un efect secundar foarte rar, care afectează mai puţin de 1 % dintre pacienţii ce recurg la CoolSculpting, şi pentru care nu există vindecare. Cert e că rezultatul s-a dovedit a fi, în timp, unul dezastruos, furându-i ce avea mai scump de la mama natură: frumusețea.

Acum, la 57 de ani și după 5 ani de când a decis să nu mai apară în public, Linda Evangelista a învățat să se accepte și chiar a declarat că s-a săturat să trăiască în „rușine“. Și iat-o ieșind în public fără machiaj și chiar lăsându-și chipul la vedere, fără acea mască chirurgicală pe care o poartă pe stradă. Din păcate, ea a dezvelit un chip buhăit, cu trăsăturile ei unice estompate, care le-a dat de gândit până și paparazzilor care au surprins-o pe stradă.

Apariția acesteia vine la doar câteva zile după ce fostul ei soț, Gerald Marie, (72) a fost acuzat că a violat și agresat sexual 13 modele adolescente, în timp ce era șeful diviziei europene a Elite Model Management, în anii '80 și '90. Potrivit surselor celor de la „Daily Mail“, el era unul dintre cei puternici oameni din industria modei și a profitat de influența sa pentru a crea o adevărată rețea de prostituție. Violurile s-ar fi consumat, pare-se, întrucât el redea că virginele nu sunt fotogenice și le punea să consume droguri pentru a nu se îngrășa.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg