Linda Evangelista: "Îmi pare rău că nu le-am putut ajuta pe femeile agresate de fostul meu soţ!"

27 octombrie, 2020
1 linda deschidere jpg jpeg

Fostul manechin a vorbit despre acuzaţiile împotriva lui Gerald Marie, cel care a făcut parte din conducerea agenţiei de modelling Elite şi care i-a fost soţ între 1987 şi 1993

Scandalul care zguduie lumea modei îl are în centru pe Gerald Marie. Trei foste modele l-au acuzat de hărţuire şi agresiuni sexuale, iar una dintre ele este Carre Otis, fosta soţie a lui Mickey Rourke. Otis, care acum are 51 de ani, susţine că a fost violată de mai multe ori de către Gerald în 1986. Pe atunci, ea se afla singură la Paris şi abia îşi începea cariera de model, manageriată fiind de Elite, agenţia care le-a avut în portofoliu pe toate supermodelele, de la Naomi Campbell la Cindy Crawford. În urma acuzaţiilor, mulţi s-au întrebat care a fost atitudinea Lindei Evangelista, care la acea dată era logodită cu Gerald - dacă ştia de ceea ce se petrecea şi dacă, în ciuda acestor lucruri, a ales să-şi urmărească interesul, căsătorindu-se cu el un an mai târziu.

Reacţia Lindei a venit într-un interviu acordat pentru The Guardian, în care a elogiat curajul şi forţa acestor femei. "N-am ştiut despre aceste lucruri, aşa că îmi pare rău că nu le-am putut ajuta", a spus ea. "Văzând ceea ce spun ele acum şi bazându-mă pe propriile experienţe, cred că spun adevărul. Mi se rupe inima şi le admir curajul şi forţa de a vorbi azi despre asta", a mai spus ea. În această vreme, Gerald Marie continuă să nege vehement toate acuzaţiile.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg