Linda Evangelista, pe urmele Larei Flynn Boyle?

16 mai, 2016
linda ok jpeg

În primul rând, trebuie să punctăm că se poate. Se poate să fii sexy chiar şi la 50 plus, aşa cum ţine să ne arate în fiecare zi, cu poze concludente pe Instagram, extraordinara Elle Macpherson.

Linda, foto stânga, Lara, foto dreapta

Linda are cu doi ani mai puţin şi a renunţat. Poate că nici nu mai are nimic de demonstrat, după ce a apărut pe copertele a peste 600 de reviste şi a fă­cut parte din grupul celor cinci supermodele originale, alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington şi Claudia Schiffer. Prin anii ’90, frumoasa de origine canadiană ieşea în evidenţă din rândul altor manechine superbe datori­tă graţiei sale, a ochilor verzi perfecţi şi a acelei tunsori bob atât de puţin populară printre supermodelele cu plete în vânt. Linda ştia că este irezistibilă, doar ea este autoarea faimoasei declaraţii: „Nu mă dau jos din pat pentru mai puţin de 10.000 de dolari pe zi!“. Astăzi, pare că n-a mai părăsit de mult pa­tul, altfel nu ne explicăm apariţiile ei recente, din luna aprilie, pe străzile din New York. Kilogramele în plus aşezate atât de inestetic pe silueta ei în formă de măr parcă ar vrea să ia în derâdere acele cuvinte faimoase: „Odată supermodel, pentru totdeauna supermodel“.

Supermodelul a ajuns la 51 de ani

Excepţia: Elle Macpherson, la 53 de ani

Şi nu caloriile par a fi cea mai mare problemă a Lindei, ci injecţiile cu Botox la care recurge frecvent, având în vedere că, de la an la an, chipul ei arată din ce în ce mai umflat, iar pielea, din ce în ce mai întinsă. Cu toate că faţa ei ţipă a chirurgie es­tetică, Linda, care a împlinit 51 de ani pe 10 mai, nu recunoaşte c-ar fi ajuns în cabinetul unui estetician, dar nici nu neagă c-ar face-o, când va veni vremea. „A apărut odată o poză cu mine în presă, după ce tocmai ce-mi făcusem un tratament facial şi nu eram machiată. S-a scris c-aş fi apelat la nu ştiu ce procedură de chirurgie estetică, dar astea sunt prostii“, a răspuns Linda zvonurilor cum c-ar fi apelat la fillere. De fapt, nu ştim cât la sută e chirurgie estetică şi cât gene proaste în cazul Lindei, care pare a îmbătrâni pe modelul altor frumuseţi de altădată şi sperietoare de azi. Le ştiţi, Kathleen Turner (61) sau, şi mai grav, Lara Flynn Boyle (46).

Linda Evangelista în 1993

Nici viaţa nu a fost la fel de uşoară pentru supermodelul căsătorit o singu­ră dată, între 1987 şi 1993, cu şeful agenţiei Elite Models din Paris. Mulţi ani de-a rândul, Linda l-a târât prin tribunale pe tatăl băiatului ei de nouă ani, Augustin, miliardarul francez François-Henri Pinault şi soţul actriţei Salma Hayek, pentru pensie alimentară. Una exage­rat de mare, de 46.000 de dolari pe lună. Dar vorbim de Lin­da, cea care nu se dădea jos din pat… ştiţi voi.

foto: guliver/rex features, hepta, instagramRecente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg