Lindsay Lohan lansează o linie vestimentară masculină

5 decembrie, 2014
lindsay 12 511 600x399 jpeg

Dacă tot n-a reuşit să devină un icon în materie de modă feminină, actriţa cu mai multe eşecuri la activ speră să aibă succes măcar în fashionul masculin. Se întâmplă astăzi, la New York.

Dacă tot n-a reuşit să devină un icon în materie de modă feminină, actriţa cu mai multe eşecuri la activ speră să aibă succes măcar în fashionul masculin. Se întâmplă astăzi, la New York.

Lindsay Lohan lansează astăzi o linie vestimentară masculină, sub numele "My Addiction" ("Dependenţa mea" - încă una, cum ar veni, pe lângă cea de droguri şi alcool).

Vedeta hollywoodiană, în vârstă de 28 de ani, care încearcă să revină în actualitate după şase ani de scandaluri, internări în clinici de dezintoxicare şi procese în instanţă, a colaborat pentru această linie vestimentară cu brandul Civil Clothing.

image

O sursă a dezvăluit pentru site-ul TMZ.com că noua colecţie vestimentară va fi comercializată exclusiv prin intermediul lanţului de magazine PacSun din Statele Unite, care a colaborat în trecut cu două vedete de reality-show, Kendall Jenner şi Kylie Jenner.

image

Articolele din această colecţie vor fi vândute cu preţuri de până la 29,95 de dolari şi au fost deja promovate prin intermediul unor fotografii publicate pe site-ul brandului Civil Clothing.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg