Lindsay Lohan, mărturii halucinante despre logodnicul rus: “Aproape că m-a omorât!”

25 iulie, 2016
NINTCHDBPICT000254215385 jpeg

Încă o despărţire! Şocant ce auzim de la fostul star care părea că şi-a găsit, în sfârşit, alesul, în persoana lui Egor Tarabasov – cu care a fost logodită, chiar, şi cu care aşteptam s-o vedem la altar, fericită şi liniştită.

Dar presa vuieşte deja despre scandalul despărţirii de tânărul rus de 23 de ani, moştenitorul unui afacerist milionar, care îi devenise logodnic de câteva luni. Cei doi şi-au încheiat relaţia de numai 8 luni într-un mod neaşteptat, implicând acte de violenţă şi intervenţia poliţiei, peste weekend.

Imaginea cu Egor dintr-un club unde ar fi petrecut cu prostituate

“Tocmai m-a strangulat, aproape că m-a omorât!” a fost auzită Linds ţipând de la balconul apartamentului ei din Knightsbridge, sperând ca vecinii să se sesizeze. Chiar şi filmarea unui vecin de vizavi o arată pe Linds pe balcon, cu Egor prin zonă, dar fără să o atingă. “Vă rog, vă rog, tocmai m-a strâns de gât. Aproape m-a omorât. Toată lumea o să afle asta. Ieşi din casa mea!”, a continuat Linds, cerând ajutor la 5 dimineaţa şi trezind tot cartierul cu această cădere psihică.

Ideea că cei doi s-au despărţit a survenit tot din partea roşcatei, care printre strigătele ei disperate, a mai aruncat câteva cuvinte grele către Egor: “Fă-o din nou. Te provoc, eşti nebun de-a binelea. Eşti bolnav, ai nevoie de ajutor. E casa mea, ieşi din casa mea! Am terminat-o, nu te mai iubesc. Ai încercat să mă omori. Eşti un psihopat de-a dreptul. Nu, Egor, m-ai strâns de gât mereu. Nu poţi strangula o femeie mereu şi nu o poţi snopi în bătaie şi să crezi că e OK. Toată lumea a văzut că te-ai atins de mine, e filmat. Ieşi afară”!

Captură din înregistrarea surprinsă de un vecin, pentru The Sun

Evident că vecinii au sunat la poliţie, care s-a prezentat la apartamentul vedetei şi i-au spart uşa, crezând că este în pericol. Doar că nici actriţa, nici logodnicul ei de 23 de ani n-au fost de găsit în casă, chiar la 10 minute de la scandalul de pe balcon. Aşa că nu a fost nimeni arestat sau acuzat de vreo infracţiune. Ceea ce este cât se poate de ciudat…

Mulţi se întreabă dacă este o cădere psihică din seria celor suferite de Lindsay în trecutul ei tumultuos, deşi logodna cu Egor părea să o fi adus pe un drum foarte lin. Chiar şi vecinii ei spun că în toiul izbucnirii violente de la balconul ei, actriţa plângea şi-l acuza pe Egor,  care încerca să o calmeze între timp, de violenţă domestică. “Mă aşteptam ca poliţia să apară din minut în minut. Părea că cei doi au băut toată noaptea, se făcuse 5 dimineaţa”, a spus un martor.

Linds a devenit disperată pe Instagram

Acest scandal pare să fie cireaşa de pe tort, căci roşcata a tot postat despre playboy-ul rus că ar fi înşelat-o cu nişte prostituate ruse: “Presupun că aşa eram şi eu la 23 de ani.. vremuri de rahat – se schimbă la 26-27…  mersi că nu ai venit acasă în seara asta. Faima schimbă oamenii ”, dar, mai rău, că ar fi şi însărcinată cu copilul lui. Între timp, aceste postări pe reţelele de socializare au fost şterse.

E însărcinată sau e doar o tentativă de a atrage atenţia?



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg