Lindsay Lohan, rămasă fără apărare

20 iulie, 2010
Robert Shapiro jpeg

Înainte de pronunţarea verdictului în procesul în care a fost judecată pentru consum de alcool şi droguri şi încălcarea termenilor de eliberare condiţionată, la care s-a adăugat ulterior şi acuzaţia de sfidare a Curţii, actriţa n-a realizat cât de gravă este situaţia în care se află. Acum ea face eforturi disperate pentru a evita ispăşirea pedeapsei comunicată săptămâna trecută de judecătoarea Marsha Revel. În aceste condiţii, apărătorul său, avocatul Robert Shapiro a decis să renunţe s-o mai reprezinte legal. Ieri după-amiază, Shapiro a avut o întâlnire privată cu judecătoarea Marsha Revel, ceea ce a stârnit curiozitatea presei. Iniţial, se credea că acesta merge să stabilească condiţiile în care clienta lui se va preda autorităţilor pentru ispăşirea celor 90 de zile de închisoare.

Pentru că nici acum nu s-a cuminţit, avocatul ei a lăsat-o baltă!

Înainte de pronunţarea verdictului în procesul în care a fost judecată pentru consum de alcool şi droguri şi încălcarea termenilor de eliberare condiţionată, la care s-a adăugat ulterior şi acuzaţia de sfidare a Curţii, actriţa n-a realizat cât de gravă este situaţia în care se află. Acum ea face eforturi disperate pentru a evita ispăşirea pedeapsei comunicată săptămâna trecută de judecătoarea Marsha Revel. În aceste condiţii, apărătorul său, avocatul Robert Shapiro a decis să renunţe s-o mai reprezinte legal.

Ieri după-amiază, Shapiro a avut o întâlnire privată cu judecătoarea Marsha Revel, ceea ce a stârnit curiozitatea presei. Iniţial, se credea că acesta merge să stabilească condiţiile în care clienta lui se va preda autorităţilor pentru ispăşirea celor 90 de zile de închisoare. Însă spre finalul zilei, jurnaliştii au fost înştiinţaţi printr-un comunicat că Shapiro a renunţat la cazul Lohan. Acesta a fost de-acord să o reprezinte pe Lindsay Lohan atâta vreme cât Lohan ar fi acceptat să se supună deciziei judecătoreşti şi i-ar fi urmat întocmai sfaturile legale. Cum Lohan e greu de stăpânit şi a încălcat termenii înţelegerii cu avocatul său, în acest moment actriţa a rămas fără apărător. Un moment mai mult decât nepotrivit, având în vedere faptul că astăzi e termenul limită la care Lohan ar trebui să se prezinte autorităţilor din Beverly Hills. Întrebarea e cine va mai accepta să-i preia cazul, din moment ce până şi cel mai bun avocat din domeniu, care a reprezentat mai multe vedete la fel de dificile, n-a rezistat până la sfârşit?

image

Lohan se află în momentul de faţă internată într-o clinică de recuperare, unde s-a internat de voluntar pentru a câştiga bunăvoinţa judecătoarei. Reacţia vedetei, imediat după aflarea veştii că e „pe cont propriu‟, a putut fi văzută de toţi ce-i care îi urmăresc postările de pe contul ei de Twitter: „Singurele rezervări cu care am avut de-a face au fost cele pentru filmele Disney. Nu m-am gândit niciodată că o să am parte de-o rezervare la răcoare. Câh!‟. Fosta ei parteneră, Samantha Ronson, i-a replicat într-o altă postare pe acela site de socializare: „E bine că încă nu ţi-ai pierdut simţul umorului‟.

image

foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}