Lindsey Vonn, furioasă după ce au apărut poze nud cu ea şi cu Tiger Woods

24 august, 2017
indsey png

Cei doi foşti iubiţi sunt cele mai recente victime ale hackingului. Câteva fotografii în care Tiger Woods şi Lindsey Vonn sunt fotografiaţi goi au apărut în mediul online, stârnind reacţii furioase din partea celor doi.

În mediul online au apărut fotografii nud cu Tiger Woods şi Lindsey Vonn

Lindsey Vonn a fost prima care a comentat faptul regretabil, ameninţând că-i va în judecată şi că va merge până în pânzele albe pentru a i se face dreptate, dat fiind faptul că aceste imagini, apărute online, îi lezează imaginea. ”Este scandalos şi e o dovadă de încălcare a vieţii private a oricăruia, dat fiind faptul că i se fură şi publică fotografii intime. Lindsey va face lua toate măsurile legale pentru a-şi proteja drepturile şi interesele”, a declarat un reprezentant al schioarei pentru UsWeekly.

Ba mai mult de atât, Lindsey spune că orice site va publica imagini cu ea şi cu fostul ei iubit, jucătorul de golf Tiger Woods, va fi acţionat în instanţă. ”Crede că indivizii responsabili, dar şi site-urile care încurajează acest comportament detestabil, ar trebui pedepsiţi după litera legii”, mai precizează avocatul sportivei.

Tiger Woods, Lindsey Vonn, în 2013, pe când formau un cuplu

Tmz a informat că fotografiile intime au fost surprinse în urmă cu câţiva ani, pe când cei doi formau un cuplu. Amintim că Tiger Woods şi Lindsey Vonn au apărut în public, pentru prima oară, în 2012, şi s-au despărţit în mai 2015.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg