Lino Golden de la Survivor România a slăbit 30 de kilograme în trei luni. Ajunsese în pragul obezităţii

29 ianuarie, 2020
7 lino golden a slabit 30 de kilograme 8 jpg jpeg

Lino Golden, pe numele sau real, Radu Cârstea, în vârstă de 22 de ani, este un tânăr ambiţios care a cunoscut celebritatea încă din adolescenţă, dragostea pentru muzică şi-a cultivat-o încă din copilărie.

La vârsta de şase ani descoperea violoncelul, lecţiile de pian, pentru ca în adolescenţă să îmbrăţişeze o carieră artistică în muzica rap. Lino Golden este unul dintre favoriţii la marele titlul “Survivor România”, Faimosul reuşeşte să atragă atenţia şi să-şi destabilizeze adversarii.

Lino Golden a povestit că dragostea pentru sport i-a fost insuflată de mentorul sau, Alex Velea, cel care l-a “adoptat” şi i-a călăuzit paşii în industria muzicală. Concurentul de la Survivor România a povestit momentele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului, cum s-a luptat cu kilogramele care l-au adus în pragul obezităţii şi cum l-a motivat Alex Velea să câştige această luptă cu kilogramele în plus, care ii puneau viaţa în pericol.

3 lino golden a slabit 30 de kilograme 4 jpg jpeg

La doar 16 ani, Faimosul cântărea 100 de kilograme, însă după luni de regim alimentar, sport intens, acesta a mărturist că a reuşit să slăbească 30 de kilograme. “La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că treuie să slăbesc. Ţin mine că Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajuta să slăbesc, când m-a prins că nu mă ţineam de dietă cu adevărat. Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privinţă. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău şi eram pe punctul de a chema ambulanţa. Atât dieta pe care o ţineam, cât şi sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferenţa s-a văzut, atât în oglindă, cât şi pe cântar; am reuşit să slăbesc  10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”, a povestit Lino Golden.

La doar trei luni din momentul în care a început lupta lui cu obezitatea, Lino Golden a avut de înfruntat o nouă provocare, concurentul Survivor România a povestit că stresul acumulat în perioada examenului de Bacalaureat, în pragul căruia se afla, şi-a spus cuvântul şi a pus la loc o parte din kilogramele pierdute. Însă voinţa de fier şi dorinţa de a învinge această “boală a secolului” i-au fost aliaţi importanţi pentru a slăbi.

“După ce am slăbit, a urmat perioada în care am dat examenul de Bacalaureat şi, din cauza stresului, m-am îngrăşat 15 kilograme. A trebuit să le dau jos, a fost mult mai greu”, adaugă Faimosul de la “Survivor România”.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg