Lisa Marie Presley, adevărul despre clanul lui Elvis

17 noiembrie, 2014
elvis si priscilla jpeg

Poate deloc întâmplător după scandalul creat de o suedeză care se pretinde adevărata fiică a Regelui Rock’n’Roll, Lisa vrea să dezvăluie secretele ei şi ale familiei, pentru a clarifica situaţia

Poate deloc întâmplător după scandalul creat de o suedeză care se pretinde adevărata fiică a Regelui Rock’n’Roll, Lisa vrea să dezvăluie secretele ei şi ale familiei, pentru a clarifica situaţia

Desigur, Lisa Marie nici nu s-a obosit cu vreo replică publică la adresa Lisei Johansen. Este exact atitudinea originalului în faţa falsului. Dar suedeza şi-a publicat deja volumul de memorii, „I, Lisa Marie”, iar anul acesta în august a pretins de la corporaţia care administrează averea lui Elvis Presley despăgubiri în valoare de 300 de milioane de dolari – exact suma în jurul căreia s-ar învârti averea adevăratei fiice a Regelui. Aşa încât, poate că e timpul ca Lisa Marie cea pe care o ştim cu toţii să dea cărţile pe faţă. Şi nu numai în faţa scandalului iscat de suedeză. Ci pur şi simplu pentru a spune milioanelor de fani ai lui Elvis din lumea întreagă partea ei de poveste despre copilăria petrecută la Graceland, dar şi misterioasa ei viaţă de după. Căci Lisa Marie a fost şi este o prezenţă destul de retrasă pe scena mondenă, preferând discreţia – poate mai ales din teama de a nu dezamăgi în calitate de urmaşă a lui Elvis, dar şi pentru că viaţa ei a avut suficiente episoade învăluite în mister şi controverse, de la droguri la Scientologie.

Surse citate de „National Enquirer” spun că o mare editură din New York i-a oferit Lisei 15 milioane de dolari pentru a-şi publica memoriile. Şi, deşi în trecut, a refuzat multe oferte de acest gen, de data aceasta pare să fi ajuns într-un punct al vieţii în care este foarte atrasă de această idee. „Acum cântăreşte ofertele. Ea e foarte discretă, dar s-ar putea hotărî, în sfârşit, să vorbească”, a declarat o sursă din anturajul ei. „Vrea să clarifice lucrurile despre cum s-a raportat ea la părinţii ei, dar şi despre bărbaţii din viaţa ei.”

image

Elvis Presley

Dacă va publica o carte, Lisa va povesti momente din copilăria petrecută la Graceland, dar şi cutremurătorul episod al morţii tatălui ei, care ajunsese supraponderal şi dependent de droguri şi pe care l-a văzut prăbuşit pe podeaua băii, o imagine pe care nu o va uita niciodată.

Dependenţa de droguri

Încă un capitol pe care îl poate clarifica cu această ocazie. Priscilla spune că a salvat-o pe Lisa de la dependenţa de droguri pe când aceasta avea doar 17 ani. „Am trecut printr-o perioadă rebelă. Ştiu că mulţi s-au întrebat de ce am ajuns la droguri, dacă tata a murit din cauza lor. Dar la vârsta aceea, nu priveam lucrurile aşa”, a spus într-o mărturisire rară Lisa.

Scientologia

La suspectul cult religios Lisa a ajuns tocmai pentru a intra într-un program de dezintoxicare. Şi astfel a început o stranie relaţie cu această organizaţie, John Travolta ajungând s-o convingă pe Priscilla să bage bani în Scientologie şi să urmeze şi ea terapia lor de eliberare de amintiri dureroase pe care Cilla le avea cu Elvis.

Căsniciile

Fiica de 46 de ani a lui Elvis are doi copii cu cel dintâi soţ, Danny Keough, şi doi cu chitaristul Michael Lockwood, cu care e în continuare măritată. Maximul interes îl suscită, însă, căsnicia de doi ani cu Michael Jackson, artistul despre care se spune că visa să aibă un copil cu ea, pentru a-l dărui astfel lumii pe cel mai talentat muzician – cel care ar fi avut sângele lui şi al lui Elvis. Şi mariajul (tot de doi ani) cu Nicolas Cage a rămas un mister, Lisa povestind că după o ceartă pe iahtul lui, el i-a aruncat în apă inelul de logodnă de 65.000 de dolari.

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia