Lisa Marie Presley, fragilă și nesigură la Globurile de Aur. Fiica lui Elvis Presley a murit la 54 de ani

13 ianuarie, 2023
Lisa Marie Presley, Getty (2) jpg

Vestea a cutremurat întreaga lume. Neașteptat, la 54 de ani, unica fiică a starului Elvis Presley s-a stins din viață pe 12 ianuarie, la spital, după ce paramedicii au încercat fără succes s-o resusciteze la domiciliu.

Potrivit acestora, Lisa Marie Presley a avut multiple stopuri cardiace, iar până la alte concluzii, acestea au fost și cauza morții.

Anunțul a fost făcut de mama sa, Priscilla Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a declarat joi, îngenuncheată de durere: ”Cu inima grea, vă anunț că frumoasa mea fiică Lisa Marie nu mai este printre noi. Era femeia cea mai puternică, mai hotărâtă și mai iubitoare din câte am cunoscut.”

Cu doar două zile înainte, Lisa Marie Presley a participat la Globurile de Aur, unde Austin Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor, în urma rolului emblematic din filmul biografic ”Elvis”, despre care atât Lisa Marie Presley, cât și mama sa, Priscilla, mărturiseau că este o capodoperă, iar Austin cel mai bun Elvis de până acum.

La Gala de marți, Lisa Marie Presley a părut mai fragilă ca niciodată, slăbită și, la un moment dat, în timpul unui interviu, s-a sprijinit de Jerry Schilling, părând că nu se mai poate ține pe picioare.

În urma imaginilor apărute atunci, mai mulți internauți au compătimit-o pe unică fiică a lui Elvis Presley, comentând că trebuie să facă ceva, e slăbită, cineva a spus că pare malnutrită, iar altul a considerat că vedeta nu e bine deloc, îndemnându-i pe fani să se roage pentru ea.

Lisa Marie Presley a suferit o traumă majoră în 2020, când fiul său Benjamin s-a sinucis, iar de atunci, vedeta nu și-a mai revenit complet niciodată.

În luna iunie 2022, trei generații de femei Presley și-au lăsat amprenta pentru eternitate la Hollywood, în amintirea ”Regelui Rock ‘n’ Roll”. Nimeni nu bănuia ce valoare imensă vor avea imaginile, într-un timp atât de scurt.

Femeile Presley (4) jpg

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg