Lisa Marie Presley, în război cu fostul soţ. Pierde sau câştigă tot? Fiica lui Elvis e de nerecunoscut în ultimele imagini

5 iulie, 2020
5 lisa marie presley 2 jpg jpeg

După ani întregi de răfuieli pe averea de 100 de milioane moştenită de la tatăl ei şi custodia gemenelor ei, fiica lui Elvis îşi va soluţiona, vara aceasta, problemele la tribunal. În avantajul ei sau nu?

Odată ce pandemia se va es­tompa, Lisa Marie (52) are, în sfârşit, şansa de a-şi finaliza disputele cu fostul ei business manager şi cu cel de-al patrulea soţ, în sala de tribunal. Mai exact, pe 20 şi 27 iulie sunt sta­bilite procesele pe care unicul copil al Rege­lui Rock’n’Roll le are cu cel care i-ar fi distrus averea de 100 de milioane de dolari, moştenită de la Elvis Presley, şi tatăl gemenelor Finley şi Harper (11), care pretinde costodia fiicelor lor şi, cine ştie?!, poate şi pensie alimentară.

liso jpg jpeg

Vara aceasta, fiica lui Elvis poate rămâne fără bani şi fără copii. Sau, dimpotrivă, poa­te primi un ajutor financiar nesperat, în urma procesului cu fostul business manager Bar­ry Siegel, care-o poate despăgubi material, şi custodia copiilor ei minori, care au fost, până acum, învrăjbiţi împotriva ei de către tatăl lor, muzicianul Michael Lockwood. Verdictul jude­cătorilor o poate salva sau distruge pe cea care numai o viaţă liniştită n-a avut până acum. Ca unică fiică a unuia dintre cei mai mari enter­taineri din lume, Lisa avea totul la dispoziţie: averea de 100 de milioane de dolari şi patru copii superbi proveniţi din două dintre cele patru mariaje ale ei de până acum. Dar, cum­va, a reuşit să pună totul sub semnul întrebării. Care ar fi partea ei de vină în toată această ne­bunie?

În primul rând, dependenţa de droguri, care i-ar fi topit bună parte din bani şi-ar fi îndepărtat-o de proprii copii. Apoi, ar mai fi şi obiceiul ei costisitor de-a cumpăra în neştire orice, de la proprietăţi la obiecte complet in­utile, după cum o acuză Siegel. Şi-ar mai fi şi asocierea cu persoane deloc binevoitoare, ca Barry care, prin deciziile luate între 1993-2006 în calitate de business manager, a lăsat-o cu numai 14.000 de dolari în bancă. Cei doi foşti parteneri de afaceri dau vina unul pe altul pentru dispariţia milioanelor de dolari. La fel fac şi foştii soţi, Lisa şi Michael, care se arată reciproc cu degetul în privinţa creşterii ge­menelor lor. Cine are dreptate? Cea care s-a luptat ani în şir cu dependenţa de analgezice şi-a luat decizii pripite toată viaţa ei, măritân­du-se cu Michael Jackson la numai 20 de zile de la divorţul de primul soţ şi devenind soţia lui Nicolas Cage, deşi era deja logodită cu John Oszjca? Sau nişte eventuali prădători de avere lipsiţi de prea mare succes profesional, ca fos­tul soţ şi fostul business manager, care n-au avut decât de câştigat de pe urma asocierii cu fiica lui Elvis Presley? Hm, rămâne de văzut.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg