Lisa Marie Presley s-a mutat cu fostul ei soţ, Danny Keough, după ce fiul lor a murit. Vedeta e de nerecunoscut

1 februarie, 2022
4 lisa2 jpg jpeg

Lisa Marie Presley a fost căsătorită şi a divorţat de patru ori, dar când fiul ei a murit, actriţa s-a întors la primul ei soţ, Danny Keough, pentru sprijin. Împreună au trecut peste pierderea băiatului lor. Acum locuiesc într-o casă din Calabasas.

Lisa Marie Presley s-a născut la1 februarie 1968. Fiica lui Elvis şi a Priscillei Presley a fost sub ochii publicului încă de la naştere. Lisa a fost sub controlul presei când s-a căsătorit, a divorţat şi a experimentat pierderea fiului ei, Benjamin Keough, care şi-a luat viaţa.. După moartea sa, Presley a căutat mângâiere de la primul ei soţ, nimeni altul decât tatăl lui Benjamin, Danny Keough. Află totul despre povestea lor de dragoste şi reconcilierea recentă!

Lisa şi Danny s-au întâlnit la Centrul de celebrităţi al Bisericii Scientologiei în 1984. Pe atunci el lucra ca basist, iar ea era deja faimoasă, fiind fiica regelui pop. Nu a durat mult până când dragostea i-a adus împreună. În 1988, Keough, pe atunci în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu Presley, de 20 de ani, într-o ceremonie intimă, pe care People a descris-o drept „cea mai liniştită nuntă regală a secolului”.

Doar nouă persoane, inclusiv familia şi prietenii apropiaţi, se aflau în interiorul Centrului Internaţional de Celebrităţi al Bisericii Scientologiei când a avut loc nunta. Lisa arăta uimitor într-o rochie de mătase roz  până la genunchi, în timp ce mirele era îmbrăcat într-un costum închis la culoare. Deoarece Lisa era singura moştenitoare a proprietăţii de mai multe milioane de dolari a tatălui ei, unii s-au întrebat dacă banii au fost unul dintre motivele pentru Danny care a ales să se iubească cu Presley. Cu toate acestea, o persoană din interior nu a susţinut aceste zvonuri. „Toate nevoile lui Danny sunt îndeplinite de biserică. În plus, nu este genul de persoană care să-şi ia jurămintele de căsătorie ca pe ceva mai puţin decât solemn”.

Adevărat, Danny se bucură de un stil de viaţă simplu. După ce a avut doi copii, Riley şi Benjamin, şi a trecut printr-un divorţ, a adoptat un trai simplu. După cum îşi aminteşte Riley, ea a primit privilegii doar din partea mama ei, dar nu şi din partea tatălui ei. „Tatăl meu avea saltele pe podeaua apartamentelor lui. Locuia în cabane şi parcuri de rulote”, spunea ea .

1 lisa1 jpg jpeg

În ciuda despărţirii lor, Lisa l-a respectat  mereu pe Danny. Într-un interviu anterior, ea îl numea „cel mai bun prieten al ei absolut” şi mărturisea : „Cel mai inteligent lucru pe care l-am făcut vreodată a fost să am copii cu acest bărbat, pentru că ştiam că acesta este singurul cu care aş putea fi conectată pentru tot restul vieţii mele".

La doar 20 de zile după ce divorţul lor a fost finalizat, Lisa asurprins pe toată lumea căsătorindu-se cu Michael Jackson. Când mariajul lor nu a funcţionat, ea a renunţat la artist şi a mai bifat o căsătorie de doi ani cu Nicholas Cage, api a ajuns în faţa cu al patrulea soţ al ei, Michael Lockwood, în 2006.

În 2020, însă, un eveniment nefericit i-a readus pe Lisa şi Danny împreună. Fiul lor, Benjamin, şi-a luat viaţa. Băiatul avea 27 de ani când s-a împuşcat  în casa lor din Calabasas. „Lisa este îcomplet distrusă. Ben a fost întreaga ei lume şi se chinuie să găsească un sens în ceea ce s-a întâmplat. Va trece mult timp până când se va simţi mai bine” .

Durerea l-a adus pe Danny înapoi lângă Lisa. Ei locuiesc împreună în Calabasas şi încearcă se se mângâie reciproc după pierderea fiului lor. Deşi moartea lui Benjamin i-a adus înapoi sub acelaşi acoperiş, o persoană din interior spune că nu au o relaţie romantică.

Lisa şi Danny locuiesc cu fiicele ei gemene de 12 ani, Harper şi Finley, pe care le împarte cu Lockwood. Surse  spun că cei doi sunt în prezent absorbiţi într-o luptă juridică, asta după ce instanţa le-a acordat custodie egală.

În timpul despărţirii lor, avocatul lui Lockwood amărturisit că al său client„nu are nicio dorinţă să rămână căsătorit cu această femeie. "Vrea să-şi continue viaţa. S-a logodit şi vrea să se căsătorească”.

3 lisa3 jpg jpeg

În februarie 2017, documentele susţineau că pe computerul lui Lockwood s-au găsit fotografii necorespunzătoare cu gemenele, Cu toate acestea, avocaţii săi au negat astfel de afirmaţii. Lisa a spus că şi-ar dorit ca fteleşe să fie în grija ei până când lucrurile se vor rezolva. Trei ani mai târziu, după moartea lui Benjamin, Lockwood a depus acte în cazul lor de custodie, susţinând că fosta lui soţie va recidiva  şi va reveni la vechile dependenţe din cauza sinuciderii fiului ei. El a spus că cel mai bine ar fi să obţină el custodia gemenelor.

În timp ce Lisa este ocupată să-şi crească micuţii, fiica ei mai mare,  Riley , care îi seamănă foarte bine, este ocupată să-şi facă un nume în industria divertismentului ca actriţă. Ea a jucat în filme precum „The Girlfriend Experience”, „Logan Lucky”, „Mad Max: Fury Road” şi „The Lodge”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg