Lisa Niemi l-a înlocuit pe Patrick Swayze?

19 noiembrie, 2012

Sătulă de emblema dureroasă de „văduvă a lui Swayze“, Lisa Niemi a hotărât c-a sosit tim­pul să-şi ridice vălul de doliu de pe chip şi să înveţe să zâmbească din nou

Sătulă de emblema dureroasă de „văduvă a lui Swayze“, Lisa Niemi a hotărât c-a sosit tim­pul să-şi ridice vălul de doliu de pe chip şi să înveţe să zâmbească din nou. E drept că la 56 de ani nu prea mai vorbim de iubire cu fluturi în stomac, însă Lisa a decis că nu-i prea târziu să-şi refacă viaţa, alături de proprietarul unui magazin de bijuterii, Albert DePrisco (57). Este vorba despre fiul lui Francis şi-al lui Marie DePrisco, fondatorii lanţului de bijuterii DePrisco, din Boston, care datează din 1948.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, la o petrecere-surpriză pe care un prieten de-ai Lisei a organizat-o pentru aceasta, de ziua ei. Şi, cu toate că purtătorul ei de cuvânt a declarat că cei doi nu vor să grăbească lucrurile, se pare că Albert nu este de aceeaşi părere. Căci omul de afaceri le-a prezentat-o deja părinţilor lui pe actriţa de origine finlandeză şi şi-a făcut un obicei din a o surprinde cu daruri extra­vagante.

„Albert este foarte generos şi i-a dăruit Lisei câteva bijuterii foarte scumpe din magazinele familiei lui. Lisa este foarte impresionată de asta, iar afecţiunea ei pentru el este evidentă“, a declarat o sur­să pentru „National Enquirer“.

Există, însă, şi o parte din familia DePrisco pe care bijutierul n-ar vrea ca Lisa s-o cunoască. E vorba despre fratele lui, Frank, al cărui trecut infracţional ar putea s-o facă pe eleganta blondă s-o ia la fugă. Căci Frank a fost arestat în urmă cu ceva ani pentru posesie de co­caină şi marijuana. „Albert e nebun după Lisa şi nu vrea să-i spună nimic care s-o sperie“, spune o sursă.

Că afaceristul are intenţii cât se poate de se­rioase faţă de Lisa o confirmă şi prietenii celor doi, citaţi de publicaţia „Globe“: „Par făcuţi unul pentru altul. Ne aşteptăm ca, la începutul anului viitor, Lisa să apară cu un inel pe deget“.

Iar regretatul Patrick Swayze, căruia actriţa i-a fost alături timp de 34 de ani, chiar şi-a dorit ca ea să-şi caute din nou fericirea. „Patrick voia ca Lisa să-şi trăiască viaţa mai departe după moartea lui. Era îngri­jorat ca nu cumva să se închidă în ea din cauza durerii. I-a spus să-şi continue viaţa şi să iubească din nou“, a declarat o altă sursă. Se pare că noua poveste de dragoste a Lisei are un înger păzitor.

Foto:guliver/splash new/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg