Lista secretă a Selenei Gomez. Ce calităţi trebuie să aibă bărbatul perfect căutat de ea?

19 iulie, 2018
Carine Roitfeld Party jpeg

După despărţirea de Justin Bieber de acum câteva luni, Selena Gomez nu a mai fost văzută alături de alt bărbat, iar acum s-a aflat de ce.

image

Apropiaţii artistei afirmă că aceasta a făcut o listă pe care a trecut toate calităţile pe care trebuie să le aibă un bărbat, iar dacă nu sunt bifate toate, nu este interesată de nimeni. Mai mult decât atât, se pare că ea doreşte să mai aibă o relaţie doar atunci când va găsi bărbatul perfect.

„Vrea pe cineva inteligent, glumeţ şi să arate bine din toate punctele de vedere. Ar dori să fie tot o vedetă, dacă se poate, pentru că astfel i-ar înţelege programul încărcat“, a spus un apropiat de-al artistei pentru Hollywood Life.

Selena Gomez a făcut însă şi o listă a lucrurilor pe care nu este ok să le facă viitorul ei iubit: „Dacă pe Instagram el are foarte multe selfie-uri, cu siguranţă artista nu îl va dori lângă ea. Sau dacă el primeşte mesaje ciudate în mijlocul nopţii“.

Apropiaţii artistei mai spun că Selena îşi doreşte lângă ea un bărbat în care poate avea încredere, cu care poate comunica şi care este deschis la minte: „Dacă este un artist care o motivează şi o inspiră, se va îndrăgosti imediat de el“.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg