Liv Tyler e din nou însărcinată

11 ianuarie, 2016
liv tyler jpg jpeg

Nici n-a n─âscut bine, c─â fiica solistului de la Aerosmith a┼čteapt─â un alt copil.

image

Actriţa americană Liv Tyler, fiica rockerului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a confirmat această sarcină, vineri, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţeaua de socializare Instagram.

ÔÇ×Dumnezeule, se pare c─â barza ne va vizita din nou! Familia noastr─â se va m─âri. Sunt foarte recunosc─âtoare pentru acest lucruÔÇť, a declarat Liv Tyler, care este ┼či una dintre protagonistele serialului TV ÔÇ×The LeftoversÔÇť.

Liv Tyler a┼čteapt─â al treilea copil.

Informa┼úia a fost confirmat─â ┼či de David Gardner, logodnicul vedetei americane, tot prin intermediul unui mesaj publicat pe aceea┼či re┼úea de socializare, ├«nso┼úit de o fotografie alb negru a logodnicei sale, care pozeaz─â pe o plaj─â.

Liv Tyler, ├«n v├órst─â de 38 de ani, ┼či Dave Gardner, care este agentul sportiv al fotbalistul David Beckham, s-au logodit ├«n septembrie 2015. Cei doi au deja ├«mpreun─â un fiu, Sailor Gene, ├«n v├órst─â de 11 luni.

Liv Tyler mai are un fiu, Milo, în vârstă de 11 ani, care provine din căsătoria ei cu rockerul Royston Langdon.

Liv Tyler ┼či Milo, c├ónd era mic.

Dave Gardner are, de asemenea, un fiu, Gray, în vârstă de opt ani, din căsnicia cu actriţa britanică Davinia Taylor. Foto: pagina personală