Liv Tyler, mamă a treia oară!

11 iulie, 2016
liv tyler jpeg

O familie numeroasă! Ieri, frumoasa actriţă din ”Stăpânul inelelor” a devenit mamă a treia oară, dându-i naştere unei fetiţe sănătoase şi frumoase.

În ianuarie a dezvăluit că e însărcinată a doua oară

Liv Tyler are un băieţel în vârstă de 11 ani, pe nume Milo, ce provine din mariajul cu Royston Langdon, şi-un altul în vârstă de 16 luni cu actualul iubit, David Gardner. De ieri, însă, familia lor s-a mărit cu un membru. David şi Liv au devenit părinţi pentru a doua oară.

Liv însărcinată cu Lula, avându-l în braţe pe Sailor

Fericita veste a fost făcută publică chiar de către cei doi părinţi entuziasmaţi, prin intermediul conturilor de socializare. Liv le-a dat vestea fanilor internauţi, dezvăluind totodată şi numele primei sale fetiţe. ”Bunăă! Frumoasa noastră fetiţă a venit pe lume. Lula Rose Gardner este numele. Suntem atât de fericiţi încât inimile noastre ar putea să explodeze de atâta iubire.”, este mesajul emoţionant postat de actriţa în vârstă de 39 de ani.

David şi Lula, prima fetiţă a cuplului

Cu ocazia anunţului, Liv a făcut publică şi prima fotografie cu micuţa Lula Rose Gardner. În fotografie mai apare şi tatăl fetiţei, care, emoţionat, şi-a strâns în braţe ieri prima fetiţă.

Familia aproape completă. Din fotografie lipseşte micuţa Lula

Amintim că David Gardner mai are un copil dintr-o altă relaţie. Acesta este tatăl unui băieţel pe nume Grey, în vârstă de 8 ani, ce provine din mariajul cu Davinia Taylor.

foto: Instagram / Hepta