Livia Graur și fiica sa, Renata, un mini-me adorabil pe podiumul de modă

11 aprilie, 2024

Chiar de ziua ei, prezentatoarea știrilor de la Prima TV a avut parte de-o premieră: a defilat alături de fetița sa în show-ul de modă al lui Alin Gălățescu.

Livia și Renata au oferit unul dintre momentele speciale ale serii. FOTO: Remus Nicolaescu
Livia și Renata au oferit unul dintre momentele speciale ale serii. FOTO: Remus Nicolaescu

Anul acesta, Livia Graur a avut o aniversare specială: a sărbătorit cei 38 de ani împliniți pe 2 aprilie de mână cu fiica sa într-un context nou și foarte flatant, pe un podium de modă.

Cu o siluetă care o recomandă oricând pentru o defilare de modă, alături de manechine profesioniste, vedeta postului Prima TV a fost, pentru o seară, model alături de fetița sa, Renata, care va împlini în vară 11 ani. Ele au fost guest starurile colecției capsulă LOSKI by Roxana Mișaca pentru o nouă ediție a Soirées de la Mode, cea mai longevivă serie de evenimente fashion, organizată de analistul de modă Alin Gălățescu.

Provocarea acestei ediții, cu nr. 34, a fost ca cei 17 designeri invitați să propună câteva piese vestimentare inspirate din universul stilistic al lui Giorgio Armani, creatorul de modă de geniu și cel mai longeviv designer în viață, căruia i-a fost dedicată această serată fashion. Iar cele câteva piese vestimentare propuse de LOSKI by Roxana Mișaca au deschis show-ul pus în scenă în elegantul salon Le Diplomat al hotelului InterContinental Athénée Palace Bucharest. 

Livia Graur și Renata au fost un mini-me adorabil pe catwalk, în rochiile lor bleumarin, cu poale ample și inserții strălucitoare. „A fost un mod inedit de a mă sărbători, mai ales că am fost însoțită și de Renata, care a pășit pentru prima dată pe catwalk. Am plutit în creațiile Loski by Roxana Mişaca, rochii gândite special pentru noi. Am fost onorate să deschidem acest eveniment, de o eleganță aparte”, a declarat Livia Graur, pentru Click!.

Surpriza a fost ca, la finalul prezentării, Roxana Mișaca să primească Premiul onorific Avanpremiere-Elysee, Soirées de la Mode 34, pentru „cea mai apropiată colecție de Temă”.

Cei 17 designeri care și-au prezentat creațiile la această ediție a “Soirees de la Mode” au fost: Aleha Toncea / Alexandra Calafeteanu / Aleksander Revas x Laura Olaru (New) / Alina Mărgineanu (New) / Ana Maria Saragia / CarmeR by Carmen Roată (New) / Cera Mihăilescu / Denis Predescu / FENA design / Idyllic (New) / Isabelle Vijiiac / Iza Vandee / Loski by Roxana Mișaca (New) / PUER Design (New) / Raluca Soare / Roxana Blagu / Underflirthy!.

FOTO: Remus NicolaescuRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg