Livia Graur și fiica sa, Renata, un mini-me adorabil pe podiumul de modă

11 aprilie, 2024

Chiar de ziua ei, prezentatoarea știrilor de la Prima TV a avut parte de-o premieră: a defilat alături de fetița sa în show-ul de modă al lui Alin Gălățescu.

Livia și Renata au oferit unul dintre momentele speciale ale serii. FOTO: Remus Nicolaescu
Livia și Renata au oferit unul dintre momentele speciale ale serii. FOTO: Remus Nicolaescu

Anul acesta, Livia Graur a avut o aniversare specială: a sărbătorit cei 38 de ani împliniți pe 2 aprilie de mână cu fiica sa într-un context nou și foarte flatant, pe un podium de modă.

Cu o siluetă care o recomandă oricând pentru o defilare de modă, alături de manechine profesioniste, vedeta postului Prima TV a fost, pentru o seară, model alături de fetița sa, Renata, care va împlini în vară 11 ani. Ele au fost guest starurile colecției capsulă LOSKI by Roxana Mișaca pentru o nouă ediție a Soirées de la Mode, cea mai longevivă serie de evenimente fashion, organizată de analistul de modă Alin Gălățescu.

Provocarea acestei ediții, cu nr. 34, a fost ca cei 17 designeri invitați să propună câteva piese vestimentare inspirate din universul stilistic al lui Giorgio Armani, creatorul de modă de geniu și cel mai longeviv designer în viață, căruia i-a fost dedicată această serată fashion. Iar cele câteva piese vestimentare propuse de LOSKI by Roxana Mișaca au deschis show-ul pus în scenă în elegantul salon Le Diplomat al hotelului InterContinental Athénée Palace Bucharest. 

Livia Graur și Renata au fost un mini-me adorabil pe catwalk, în rochiile lor bleumarin, cu poale ample și inserții strălucitoare. „A fost un mod inedit de a mă sărbători, mai ales că am fost însoțită și de Renata, care a pășit pentru prima dată pe catwalk. Am plutit în creațiile Loski by Roxana Mişaca, rochii gândite special pentru noi. Am fost onorate să deschidem acest eveniment, de o eleganță aparte”, a declarat Livia Graur, pentru Click!.

Surpriza a fost ca, la finalul prezentării, Roxana Mișaca să primească Premiul onorific Avanpremiere-Elysee, Soirées de la Mode 34, pentru „cea mai apropiată colecție de Temă”.

Cei 17 designeri care și-au prezentat creațiile la această ediție a “Soirees de la Mode” au fost: Aleha Toncea / Alexandra Calafeteanu / Aleksander Revas x Laura Olaru (New) / Alina Mărgineanu (New) / Ana Maria Saragia / CarmeR by Carmen Roată (New) / Cera Mihăilescu / Denis Predescu / FENA design / Idyllic (New) / Isabelle Vijiiac / Iza Vandee / Loski by Roxana Mișaca (New) / PUER Design (New) / Raluca Soare / Roxana Blagu / Underflirthy!.

FOTO: Remus Nicolaescu



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg