Liviu Vârciu, dezvăluiri uimitoare: „Am fugit de acasă şi am dormit într-o scară“

1 septembrie, 2018
liviu varciu jpeg

Liviu Vârciu este un mare iubitor de animale şi vorbeşte despre această dragoste a sa cu Andra Trandaş, în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor“, difuzată pe 1 septembrie de Antena Stars, unde dezvăluie multe întâmplări din viaţa sa legate de căţeii de care se simte atât de legat sufleteşte.

image

Liviu are în prezent doi câini, Paco şi Lala, dar mărturiseşte că patrupedul pe care l-a iubit cel mai mult a fost primul său căţel, Mike, pentru care a trecut prin nişte peripeţii incredibile.

„L-am iubit foarte mult pe Mike, am fugit de acasă pentru el. Mama nu-l voia, nu a fost deloc de acord cu el. Într-o seară am plecat cu el de acasă, am stat pe străzi, am dormit într-o scară de bloc. La un moment dat a venit frate-miu după mine, pentru că ai mei erau disperaţi şi nu ştiau unde sunt, erau la un pas să cheme poliţia. Până la urmă mama s-a înduplecat. Apoi Mike a făcut o viroză, plecam de şcoală să-i fac injecţia şi îi dădeam cu seringa mâncare. De obicei nu se scapă din boala aia, dar eu l-am scăpat şi a trăit 14 ani. Este câinele pe care l-am iubit cel mai mult. A fost un câine genial. Am plâns în momentul în care nu l-am mai avut. Mă apăra tot timpul. M-am lovit la un moment dat de gard şi a venit şi m-a lins unde m-am lovit. Nu mi-a venit să cred”, povesteşte Liviu Vârciu.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg