Liviu Varciu uneşte cupluri la Antena1. Când va începe emisiunea

29 iulie, 2020
1 liviu jpg jpeg

Liviu Vârciu are o perioadă mai bună ca niciodată. Artistul a devenit tată pentru a treia oară, iar în curând va ţine frâiele unei emisiuni la Antena 1. Show-ul pe care îl va prezenta, Rămân cu tine, va avea premiera pe 4 august, de la 20:30, urmând ca din 10 august să poată fi urmărit în fiecare luni şi marţi.

“Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Şi aici intervenim noi, îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună “Rămân cu tine!”, spune Liviu Vârciu.

20 de domnişoare care ştiu exact ce vor de la un bărbat îşi pot găsi partenerul dorit prin intermediul acestei emisiuni. Potenţialii parteneri care apar în faţa lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci şi prin atitudine, preocupări, fel de a fi etc. În final, dacă vor trece cu bine de toate aceste “hopuri”, vor ieşi la o întâlnire, apoi se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în ţări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada, Indonesia, Coreea, Irlanda, Thailanda, Franţa, Belgia, China sau Australia.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate