Liviu Varciu uneşte cupluri la Antena1. Când va începe emisiunea

29 iulie, 2020
1 liviu jpg jpeg

Liviu Vârciu are o perioadă mai bună ca niciodată. Artistul a devenit tată pentru a treia oară, iar în curând va ţine frâiele unei emisiuni la Antena 1. Show-ul pe care îl va prezenta, Rămân cu tine, va avea premiera pe 4 august, de la 20:30, urmând ca din 10 august să poată fi urmărit în fiecare luni şi marţi.

“Emisiunea asta s-a născut din motive serioase. Oamenii fac o grămadă de lucruri într-o zi obişnuită, încât nu mai au timp să se găsească. Şi aici intervenim noi, îi aducem împreună, îi ajutăm să se cunoască şi le dăm ocazia să spună “Rămân cu tine!”, spune Liviu Vârciu.

20 de domnişoare care ştiu exact ce vor de la un bărbat îşi pot găsi partenerul dorit prin intermediul acestei emisiuni. Potenţialii parteneri care apar în faţa lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci şi prin atitudine, preocupări, fel de a fi etc. În final, dacă vor trece cu bine de toate aceste “hopuri”, vor ieşi la o întâlnire, apoi se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în ţări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada, Indonesia, Coreea, Irlanda, Thailanda, Franţa, Belgia, China sau Australia.Recente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg