Liz Hurley divorţează de Arun Nayar

13 decembrie, 2010
lizshanegoffhurleystock12121015 jpeg

Actriţa britanică a anunţat ieri pe Twitter că ea şi soţul său, omul de afaceri indian Arun Nayar (46), duc deja vieţi separate. „Nu am o zi foarte bună. For the record, eu şi soţul meu, Arun, ne-am despărţit de câteva luni. Familia şi prietenii noştri apropiaţi ştiu acest lucru”, a scris Liz (45). Mesajul vine ca reacţie la scandalul infidelităţii sale, care a izbucnit tot ieri, în tabloidul News of the World, unde au apărut dovezile incriminatorii: fotografii cu ea şi

Actriţa britanică a anunţat ieri pe Twitter că ea şi soţul său, omul de afaceri indian Arun Nayar (46), duc deja vieţi separate. „Nu am o zi foarte bună. For the record, eu şi soţul meu, Arun, ne-am despărţit de câteva luni. Familia şi prietenii noştri apropiaţi ştiu acest lucru”, a scris Liz (45).

Mesajul vine ca reacţie la scandalul infidelităţii sale, care a izbucnit tot ieri, în tabloidul News of the World, unde au apărut dovezile incriminatorii: fotografii cu ea şi jucătorul australian de crichet Shane Warne (41) sărutându-se la ieşirea din hotelul londonez Bentley. Pozele datează de acum două săptămâni, când News of the World scrie că Shane şi Liz au petrecut două nopţi în apartamentul lui din hotelul cu pricina. Ba chiar că au stat închişi în acel apartament mai bine de 11 ore (vezi noul cuplu în poza de mai jos)!

În plus, britanica a flirtat cu australianul şi pe Twitter, iar acelaşi tabloid a pus la dispoziţie pe site-ul său un filmuleţ în care cei doi sunt surprinşi într-o serie de îmbrăţişări pasionale, chiar în văzul lumii, pe stradă, la Londra. Trecătorii au privit cu uimire felul în care perechea şi-a etalat afecţiunea fără jenă. „Erau atât de pasionali încât păreau un cuplu în luna de miere”, a declarat un martor pentru News of the World.

image

Se pare că firul întâlnirii lor din capitala Marii Britanii ar fi fost următorul: Wayne a aşteptat-o în faţa hotelului, cei doi îmbrăţişându-se cu mult prea mult entuziasm atunci când s-au întâlnit, conform spuselor unui martor. Apoi au intrat în hotel, unde au stat mai multe ore. Într-un târziu, au reapărut, Liz fiind de această dată altfel îmbrăcată, şi amândoi au urcat într-o maşină în care se mai aflau chiar fostul iubit al actriţei, Hugh Grant, şi un alt bărbat. Grupul s-a îndreptat spre un restaurant unde mogulul rus Alexander Lebedev a dat o petrecere fastuoasă – eveniment la care Liz şi Shane ar fi flirtat deschis chiar de faţă cu Hugh. După petrecere s-au întors împreună la hotel, iar a doua zi, seara, au fost din nou văzuţi împreună la cină. Şi, ca într-o comedie, exact pe parcursul şederii lor la Bentley s-a declanşat la un moment dat şi alarma pentru incendiu – ocazie cu care cei doi au fost forţaţi să iasă din apartament, iar nişte martori au observat cum jucăuşa Liz l-ar fi ciupit de fund pe Shane.

Desigur, presa se întreabă acum cât de adevărat este faptul că Liz s-a despărţit de Arun în urmă cu câteva luni. Oare nu cumva mesajul ei de pe Twitter vine ca o scuză sau ca o strategie de apărare în faţa acestui scandal? Însă cum ar fi putut o femeie cu notorietatea lui Liz să-şi expună legătura extraconjugală chiar aşa, fără teamă, în văzul lumii? Poate că tocmai asta aştepta: un motiv pentru a da cărţile pe faţă.

Vezi şi alte detalii în secţiunea video

Shane, care de altfel are o reputaţie de afemeiat, a refuzat să facă vreun comentariu în faţa reporterilor cantonaţi lângă casa lui din Brighton. De cealaltă parte, Liz nu a negat legătura sa cu jucătorul de crichet. Nici nu prea avea cum. Mai degrabă nici nu-şi doreşte acest lucru. Actriţa şi multimilionarul Nayar s-au căsătorit în 2007. Liz are un fiu de opt ani, Damian, cu producătorul Steve Bing. De cealaltă parte, Shane este divorţat şi are trei copii. El şi frumoasa britanică s-au cunoscut în luna iulie, la un eveniment sportiv din Anglia. Iar tabloidul Daily Mirror scrie că prietenii ei ar fi dezvăluit că este îndrăgostită nebuneşte de australian şi că nu priveşte relaţia cu el ca pe-o simplă aventură.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko