Liz Hurley îl apreciază pe Arun Nayar

15 decembrie, 2010

Îl apreciază, dar nu-l mai iubeşte. Cam aşa se pare că stau lucrurile între actriţa britanică şi magnatul indian. "Zile triste, pline de durere", a scris Liz pe Twitter. "Arun şi cu mine ne-am despărţit din motive personale, însă el a ştiut să fie un tată extraordinar pentru

Îl apreciază, dar nu-l mai iubeşte. Cam aşa se pare că stau lucrurile între actriţa britanică şi magnatul indian. "Zile triste, pline de durere", a scris Liz pe Twitter. "Arun şi cu mine ne-am despărţit din motive personale, însă el a ştiut să fie un tată extraordinar pentru fiul nostru, Damian, şi întotdeauna va face parte din viaţa lui".

Damian (8) este, de fapt, băiatul ei şi-al producătorului Steve Bing, însă alegând cuvintele "fiul nostru", Liz a vrut sa evidenţieze apropierea dintre acesta şi Arun. Actriţa şi-a anunţat separarea de omul de afaceri după dezvăluirile din presă privind legătura ei cu jucătorul de crichet australian Shane Warne. Separarea, susţine ea, s-ar fi produs cu luni bune în urmă. "Shane i-a fost cel mai bun sprijin de-a lungul perioadei grele pe care a avut-o după despărţirea de Arun", a declarat un prieten de-ai ei. "Aşa se face că s-au apropiat, iar între ei există o legătură intimă. Singurul lucru care le stă în cale este geografia".

De cealaltă parte, Arun este extrem de jenat de scandalul infidelităţii soţiei sale - mai ales pentru că se gândeşte ce reacţie va întâmpina în ţara lui natală. "Este foarte ruşinat şi supărat. E devastator pentru el ce s-a întâmplat. Familia lui habar n-avea că relaţia lui cu Liz se terminase", a declarat o sursă din anturajul lui.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg