Liza Minnelli şi-a găsit partenerul de viaţă în pat cu cel de al patrulea soţ al mamei sale

19 ianuarie, 2022
6 liza1 jpg jpeg

Viaţa personală a cunoscutei actriţei este la fel de interesantă ca şi viaţa ei profesională, deoarece a fost căsătorită de patru ori, iar doi dintre partenerii săi de viaţă au fost homosexuali.

Vedeta din filmul, „Cabaret”, Liza Minnelli, a divorţat de patru ori. Primul ei soţ a fost Peter Allen şi, conform cărţii „David Bowie Made Me Gay”, Minnelli l-a găsit în pat cu un bărbat în noaptea nunţii lor. 

Cu câteva zile înainte de a împlini 21 de ani, în 1967, Minnelli s-a măritat cu cu conscutul artist. Deşi au rămas căsătoriţi timp de opt ani, prima lor noapte ca soţ şi soţie a şocat-o pe Minnelli.  În cartea „David Bowie Made Me Gay: 100 Years of LGBT Music”, Darryl W. Bullock scrie că Minnelli şi-a găsit bărbatul în pat cu al patrulea soţ al mamei ei, nimeni alta decât Judy Garland.

stanga
dreapta
1 liza9 jpg jpeg
2 liza10 jpg jpeg
6 liza1 jpg jpeg
4 liza2 jpg jpeg
5 liza3 jpg jpeg

În plus, Bullock scrie că cei doi bărbaţi au avut o relaţie sexuală în timpul mariajelor. Garland a divorţat de Herron în acelaşi an, în timp ce Minnelli şi Allen au rămas împreună până în 1974. 

Herron era actor şi a cunoscut-o pe Garland în 1964. Cei doi s-au căsătorit în 1965. El a ajutat la producerea unor concerte ale ei în timpul relaţiei, dar la şase luni după nuntă, Garland şi Herron s-au separat.

Ani mai târziu, în 1996, Minnelli a discutat despre sexualitatea primului ei soţ în timpul unui interviu.  „M-am căsătorit cu Peter şi nu mi-a spus că este gay. Toată lumea ştia, în afară de mine. Şi am aflat... Ei bine, am să spun doar atât: nu voi mai surprinde niciodată pe nimeni când vin acasă atâta timp cât voi trăi".

Din păcate, nici în următoarele mariaje Liza nu a fost fericită. În acelaşi an în care a divorţat de Allen, actriţa s-a căsătorit cu regizorul Jack Haley Jr. 

Cei doi au avut o relaţie strânsă şi chiar au lucrat împreună la „Life Goes to the Movies”. Cu toate acestea, un articol din The Guardian spunea despre ei că au mai mult o relaţie de prietenie decât una de dragoste. Haley şi Minnelli au fost căsătoriţi timp de cinci ani, apoi au divorţat în 1979. În acelaşi an, Minnelli s-a căsătorit cu sculptorul Mark Gero. Cuplul a fost împreună până în 1992.

Ultima ei căsătorie a fost cu producătorul David Gest şi a durat cinci ani, între 2002 şi 2007. În timpul relaţiei lor au circulat zvonuri că Gest ar fi fost gay, dar Liza şi David au negat. Recente pe Ok! Magazine

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg