Liza Minnelli, victima drogurilor la 70 de ani!

19 aprilie, 2015

Pare greu de crezut că la o asemenea vârstă artista n-a reuşit să-şi învingă demonii şi să-şi trăiască liniştită bătrâneţile. Dar apropiaţii se tem să nu moară din cauza unei supradoze!

Pare greu de crezut că la o asemenea vârstă artista n-a reuşit să-şi învingă demonii şi să-şi trăiască liniştită bătrâneţile. Dar apropiaţii se tem să nu moară din cauza unei supradoze!

Pe 20 februarie, apărea instabilă şi inco­erentă pe covorul roşu, la Los Angeles Italia Film Festival. O lună mai târziu, pe 18 martie, purtătorul ei de cuvânt, Scott Goren­stein, a anunţat că vedeta s-a internat pentru abuz de substanţe la o clinică din Malibu. Este a cincea internare a sa la dezintoxicare, iar prietenii se miră că legendara interpretă a hitului Cabaret a supra­vieţuit până la această vârstă. Căci Liza a alunecat pe panta drogurilor şi a alcoolului încă din anii ’70, când şi-a trăit tinereţea zbuciumată pe la petre­cerile scandaloase de la faimosul club newyorkez Studio 54. Nimic n-a putut s-o ţină departe de alco­ol şi stupefiante, nici gândul că mama sa, Judy Garland, a sfârşit la doar 47 de ani din cauza unui mix de whiskey cu o su­pradoză de barbiturice. Din contră, după ce Judy a murit în 1969, Liza s-a aruncat şi mai înfometată în petrecerile sălbatice ale anilor ’70. Şi, de fapt, aşa spune chiar ea că a început totul: cu o reţetă de Valium, de care a avut nevoie după dispariţia lui mamei. Ulterior, Andy Warhol avea să noteze în jurnalul lui ce a strigat Liza la party-ul unui fashion designer: „Dă-mi să aspir toate drogurile pe care le ai!“.

„Noi, cei din cercul intim al Lizei, sun­tem foarte speriaţi că va muri din cauza unei supradoze, exact ca mama ei. A ur­mat acelaşi tipar ca Judy. Cel mai trist este că, în ciuda atâtor eforturi, nu poate scăpa. Ai crede că, vâzându-şi mama cum a pie­rit, s-a speriat. Dar Liza repetă povestea şi nu poate ieşi din acest cerc vicios“, a decla­rat de curând un prieten pentru publicaţia Globe. „Are pauze scurte, când încearcă să trăiască sănătos, apoi cade din nou. Când e trează, te poţi înţelege cu ea. Altfel, nimeni nu poate vorbi cu ea. N-a fost deloc uşor s-o convingem să se interneze la dezinto­xicare acum. Ştie, însă, că e ultima ei şansă. Cariera ei s-a sfârşit, la fel ca cele patru mariaje, în mare parte din cauza drogurilor!“. Şi, într-adevăr, chiar şi la acest capitol i-a semănat mamei. Judy a avut cinci mariaje, iar Liza, patru.

Dincolo de asta, sănătatea vedetei este oricum şubrezită de numeroasele intervenţii chirurgicale şi suferinţe prin care a trecut: s-a operat la ambele şolduri, la genunchi şi la coloană, iar după un acci­dent recent, durerile de spate i-au revenit. A avut pneumonie şi encefalită, iar o sarcină pierdută a lăsat-o cu hernie. În plus, ţigările i-au furat şi vo­cea cu care mai rămăsese. „Respiră foarte greu şi trebuie să facă pauză ca să-şi tragă sufletul chiar şi când stă pe scaun şi vorbeşte!“, dezvăluie acelaşi prieten care povesteşte că artista a refuzat un mili­on de dolari pentru fiecare zi de filmare a unui clip publicitar, fiindcă nu a putut părăsi apartamentul său din New York din cauza unui atac de panică. Este un tablou trist al divei multitalentate – actri­ţă, cântăreaţă, dansatoare, coregrafă, câştigătoare a unui Oscar. Un tablou din cauza căruia prietenii se tem că Liza, care acum are 69 de ani, nu va mai apuca anul următor!

foto: guliver/getty images/Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg