Cum arată locația unde va avea loc nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Proprietatea îi aparține actorului

17 august, 2022
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg

Casa lui Ben Affleck din Georgia va fi locul în care mult așteptata petrecere de nuntă va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Domeniul impresionant al actorului se întinde pe 36 de hectare în Insula Hampton din Georgia, SUA. Pare a fi locația perfectă pentru o nuntă plină de fast, dar ținută departe de ochii indiscreților. Mirii au planuri mari pentru invitații lor speciali, în cea mai mare parte rude și prieteni.

Acum cuplul Bennifer își va lua revanșa pentru faptul că s-au căsătorit în Vegas, în urmă cu câteva săptămâni. Adevărul este că diva și-a dorit mult să-i devină soție anul acesta, așa cum a fost una dintre rezoluțiile sale de la începutul anului.

J Lo se înțelege foarte bine cu copiii lui Affleck și chiar a luat-o pe fiica cea mare a acestuia cu ea la New York weekendul trecut, iar acum înțelegem și de ce. Pentru pregătirile de nuntă, de ultim moment. Fiecare invitată va avea nevoie de cel puțin trei ținute, întrucât nunta este planificată să țină trei zile, întocmai ca în basme, chiar dacă mirii au ajuns la vârsta maturității.

Probabil că locația a fost atent aleasă tocmai pentru că Affleck începe să tolereze din ce în ce mai greu agresivitatea paparazilor. La domiciliul său din Georgia va putea controla cine intră și cine face poze, mai ales că nunta, potrivit celor mai recente informații mondene, a fost vândută revistei Vogue. La fel au procedat și Brooklyn Beckham și Nicola Peltz când s-au căsătorit în aprilie.

Proprietatea din Georgia a lui Ben Affleck jpg

Acest vast domeniu care îi aparține lui Ben este situat într-un oraș numit Riceboro, destul de aproape de Savannah. Casa are în jur de 700 metri pătrați, trei dormitoare, cinci băi și câteva anexe pentru oaspeți.

Casa are și o terasă foarte mare, cu vedere la lac, dar și un ponton superb, unde se pot realiza fotografii spectaculoase.

Cu siguranță specialistul în organizarea de evenimente, plătit regește de Jennifer și Ben Affleck, va decora totul minunat, într-un cadru de vis, demn de vedetele de calibrul lor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg