Cum arată locația unde va avea loc nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Proprietatea îi aparține actorului

17 august, 2022
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg

Casa lui Ben Affleck din Georgia va fi locul în care mult așteptata petrecere de nuntă va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Domeniul impresionant al actorului se întinde pe 36 de hectare în Insula Hampton din Georgia, SUA. Pare a fi locația perfectă pentru o nuntă plină de fast, dar ținută departe de ochii indiscreților. Mirii au planuri mari pentru invitații lor speciali, în cea mai mare parte rude și prieteni.

Acum cuplul Bennifer își va lua revanșa pentru faptul că s-au căsătorit în Vegas, în urmă cu câteva săptămâni. Adevărul este că diva și-a dorit mult să-i devină soție anul acesta, așa cum a fost una dintre rezoluțiile sale de la începutul anului.

J Lo se înțelege foarte bine cu copiii lui Affleck și chiar a luat-o pe fiica cea mare a acestuia cu ea la New York weekendul trecut, iar acum înțelegem și de ce. Pentru pregătirile de nuntă, de ultim moment. Fiecare invitată va avea nevoie de cel puțin trei ținute, întrucât nunta este planificată să țină trei zile, întocmai ca în basme, chiar dacă mirii au ajuns la vârsta maturității.

Probabil că locația a fost atent aleasă tocmai pentru că Affleck începe să tolereze din ce în ce mai greu agresivitatea paparazilor. La domiciliul său din Georgia va putea controla cine intră și cine face poze, mai ales că nunta, potrivit celor mai recente informații mondene, a fost vândută revistei Vogue. La fel au procedat și Brooklyn Beckham și Nicola Peltz când s-au căsătorit în aprilie.

Proprietatea din Georgia a lui Ben Affleck jpg

Acest vast domeniu care îi aparține lui Ben este situat într-un oraș numit Riceboro, destul de aproape de Savannah. Casa are în jur de 700 metri pătrați, trei dormitoare, cinci băi și câteva anexe pentru oaspeți.

Casa are și o terasă foarte mare, cu vedere la lac, dar și un ponton superb, unde se pot realiza fotografii spectaculoase.

Cu siguranță specialistul în organizarea de evenimente, plătit regește de Jennifer și Ben Affleck, va decora totul minunat, într-un cadru de vis, demn de vedetele de calibrul lor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg