Locul surprinzător în care Jennifer Lopez aplică crema de ochi. Truc de frumusețe al celebrei dive

22 decembrie, 2022
jennifer lopez nud jpg

Are 53 de ani și arată demențial. În plus, face parte din categoria vedetelor netunate și nu are nicio reținere în a se afișa fără machiaj.

Frumusețea sa fresh și spectaculoasă este un cumul de mai mulți factori: stil de viață sănătos, gândire pozitivă, sport din belșug și hidratare intensă. Și, nu în ultimul rând, îngrijire temeinică și zilnică a pielii.

Fiindcă este și antreprenoare, Jennifer Lopez a înțeles de câțiva ani că cel mai bine ar fi să-și producă propria linie de cosmetice. Ca să fie sigură că este eficient ce aplică pe piele. Și, în cunoștință de cauză, poate recomanda mai departe.

În gama sa de creme, există produse de îngrijire atât pentru ten, cât și pentru corp. Ba mai mult, chiar și pentru fese! Căci Jennifer Lopez este celebră pentru posteriorul bombat și ferm. Desigur, în primul rând se datorează exercițiilor. Căci te poți da cu tone de cremă, fără sport fermitatea nu este posibilă în niciun caz după 30 de ani. Totuși, cremele și compușii din acestea hidratează și oferă elasticitatea dorită, complementar unui stil de viață sănătos.

Jennifer Lopez a făcut o nouă intervenție pe canalul său de Youtube, pentru a mai oferi trucuri simple de frumusețe. Unul dintre acestea este aplicarea serului de ochi și în alte zone sensibile. Diva Jennifer Lopez le asigură pe femei că, pentru un ten ireproșabil, crema de ochi este un must-have în zonele delicate cum ar fi: fruntea, pleoapele, buzele, zona dintre nas și gură, gâtul și decolteul. Fiind o cremă cu hidratare intensă, este perfectă și pentru aceste zone sensibile, predispuse la ridare.

Și desigur, nu uităm de curățarea tenului, care este obligatorie în prealabil: demachiant, tonic sau apă micelară, apoi hidratare. Prima dată cu cremă sau ser de ochi în locurile delicate, menționate mai sus, și abia apoi cremă hidratantă pentru ten. Abia după crearea acestei fundații sănătoase, se pot aplica produsele de make-up. Dar cu un ten atât de îngrijit, poți liniștită să renunți la pudră și fond de ten și să-ți păstrezi un look cât mai natural, aplicând doar mascara și eventual un fard de pleoape.

Foto: Getty/Profimedia/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate