Logodnica lui Jason Statham, pentru prima dat─â ├«n public de la na┼čterea fiului lor. Cum arat─â Rosie?

25 august, 2017
rosie jpeg

Au trecut deja dou─â luni de c├ónd micu┼úul Jack  s-a n─âscut ┼či le-a f─âcut via┼úa mult mai fericit─â p─ârin┼úilor Jason Statham (50) ┼či Rosie Huntington-Whiteley. Ieri, modelul a fost v─âzut pentru prima dat─â ├«n public de la fericitul eveniment.

Rosie, la un eveniment public

Via┼úa ei s-a schimbat complet ├«n ultimele luni! Nu mai merge la repeti┼úii a show-urilor de mod─â, nici nu mai defileaz─â pe podium, c─âci este ocupat─â cu schimbarea scutecelor ┼či ├«ngrijirea micu┼úului Jack Oscar, venit pe lume ├«n luna iunie.

Ieri, ├«ns─â, ┼či-a f─âcut timp pentru un eveniment de la Hollywood, ap─âr├ónd pentru prima dat─â ├«n public de la na┼čterea micu┼úului ei. ├Ämbr─âcat─â casual, ├«n skinny jeans ┼či cu un blazer, modelul de 30 de ani pare c─â ┼či-a rec─âp─âtat silueta de dinainte de sarcin─â. Frumoasa Rosie a ├«nc─âl┼úat o pereche de ghete ro┼čii, ├«nalte, ┼či ┼či-a accesorizat ┼úinuta cu o geant─â geometric─â, ┼či cercei supradimensiona┼úi.

image image

De nevăzut a fost, însă, logodnicul ei, actorul Jason Statham, despre care bănuim că a rămas să-l îngrijească pe micuţul Oscar pentru ca Rosie să aibă parte de o clipă relaxantă, în compania prietenelor ei.

Rosie Huntington-Whiteley ┼či Jason Statham formeaz─â un cuplu din 2010, anul trecut logodindu-se. Anul acesta, cei doi au devenit p─ârin┼úii unui b─âie┼úel, venit pe lume ├«n luna iunie, pe care au decis s─â-l numeasc─â Jack Oscar.

foto: captur─â DailyMail, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg