Logodnica și fiica lui Ray Liotta, îmbrățișări pe covorul roșu. Cum au trecut peste pierderea actorului

1 iulie, 2022
liot2 jpg

Logodnica lui Ray Liotta, Jacy Nittolo, și fiica lui, Karsen, au participat la premiera noului serial al regretatului actor, “Black Bird” . Cele două s-au îmbrățișat în timp ce făceau fotografii la premiera din Los Angeles de miercuri. 

Actorul care a murit în somn, la vârsta de 67 de ani, în timp ce filma pentru o nouă producție în Republica Dominicană,  îl joacă pe tatăl lui Taron Egerton. Serialul are la bază povestea unor crime adevărate.

liot9 jpg

„Black Bird” este ultimul proiect de televiziune la care a lucrat Liotta înainte de moarte sa, dar a terminat mai multe filme care nu au fost încă lansate.

liot1 jpg

După moartea starului,  Nittolo, în vârstă de 47 de ani, a postat o serie de fotografii  și a reflectat asupra vieții ei alături de actor.

„Viața mea în ultimii doi ani a fost cu adevărat magică”, a scris ea. „ Ray și cu mine împărtășeam o dragoste profundă pe care o voi păstra în inima mea pentru totdeauna. Râdeam zilnic și eram de nedespărțit.  El a fost totul pentru mine și nu ne-am săturat unul de celălalt. Genul de iubire adevărată la care viseză cineva”.

Karsen, în vârstă de 23 de ani, i-a adus de asemenea, un omagiu tatălui ei: „Ești cel mai bun tată pe care cineva l-ar putea cere. Te iubesc. Mulțumesc pentru tot!” 

Liotta și Nittolo s-au logodit în decembrie 2020. În anunțul de logodnă de pe Instagram, el a scris: „Dorințele de Crăciun se împlinesc. I-am cerut dragostei vieții mele să se căsătorească cu mine și, slavă Domnului, a spus da!!!”

Nittolo – care are patru copii dintr-o relație anterioară – a recunoscut, de asemenea, că „marea familie amestecată”  (a ei și a lui Liotta) a ajutat-o ​​să treacă peste această perioadă de durere.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg