Logodnicul lui Kylie Minogue explică de ce amână nunta

7 octombrie, 2016
asta 2 jpg jpeg

Cei doi logodnici consideră că au un motiv întemeiat pentru care nu se grăbesc spre altar, deşi au decis încă de la începutul anului că vor să-şi unească destinele. Care este acel motiv?

image

Faimoasa cântăreaţă şi logodnicul ei Joshua Sasse şi-ar dori mai mult decât orice pe lumea asta să devină soţ şi soţie, să organizeze o ceremonie superbă în Australia, însă ceva îi împiedică să facă acest lucru. Actorul britanic a divulgat motivul pentru care nu au început încă organizarea nunţii – îşi doresc ca atunci când ei devin soţ şi soţie să fie posibil şi pentru persoanele de acelaşi sex să-şi oficializeze relaţia.  

“Sunt şanse să existe o nuntă în Melbourne”, a declarat el pentru Network Seven. “Totuşi nu va exista nicio nuntă până nu va fi aprobată în Australia legea care să le permită partenerilor de acelaşi sex să se căsătorească”, a explicat acesta.

În ceea ce o priveşte pe viitoarea mireasă, Kylie Minogue declară următoarele despre logodnicul ei: “Este atât de hotărât să lupte pentru drepturile homosexualilor din Australia şi intenţiile lui sunt lăudabile. Pur şi simplu nu se poate împăca cu ideea că mariajul persoanelor de acelaşi sex nu este încă permis în Australia, iar eu bineînţeles că îl susţin în convingerile lui.”

Kylie şi Joshua au anunţat în presă că s-au logodit, au dat un anunţ, în februarie, în secţiunea matrimonială din Telegraph. Aşteptăm cu nerăbdare să anunţăm şi noi că legalizarea relaţiei lor chiar s-a întâmplat!Recente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg