Lora a arătat ca o prințesă în ziua nunții cu Ionuț Ghenu! Ce vedete le-au fost alături?

6 octombrie, 2024

După cununia civilă din septembrie, cei doi abia așteptau să-și facă legămintele în biserică și să-și adune prietenii la cea mai mare petrecere a lor.

Lora la nunta religioasa cu Ionut Ghenu   Instagram jpg

Gata! Au și verigheta pe deget! Lora și Ionuț Ghenu și-au spus „Da” și în fața Domnului, după ce cu două săptămâni în urmă deveneau soț și soție în acte, la Serviciul de Stare Civilă a sectorului 4.

La fel de frumoasă ca atunci, dar îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, tot cu bretele subțiri, cu corset înflorat, șliț adânc pe picior și un voal lung, Lora a arătat ca o prințesă în ziua nunții cu Ionuț Ghenu. Pentru petrecere, ea și-a pregătit încă o rochie, comandată ca și prima la Alexandra Calafeteanu.

La fel de elegant a fost și mirele, care a ales un costum cu sacou din catifea vișinie și papion. Iar domnișoarele de onoare, care au însoțit mireasa, au purtat toate rochii roz.

Slujba religioasă a avut loc la orele prânzului, la Biserica Sfântu Gheorghe Nou din București, după care alaiul de nuntă s-a îndreptat către salonul Jubile, unde urma să aibă loc petrecerea. La nunta artistei cu managerul său au venit 400 de invitați, printre care, așa cum era de așteptat, și vedete din showbiz.

Astfel, prin intermediul postărilor de pe Instagram, i-am putut vedea petrecând alături de miri pe Andreea Bănică și Lucian Mitrea, pe Andreea Bălan și Victor Cornea, Mihai Gruia și Ilinca ObădescuAmna, Adda, Oana Zara, Cosmin SeleșiPepe cu soția sa, Jorge și soția lui, și mulți alții. Iar printre artiștii care au animat atmosfera petrecerii s-au numărat Connect-R, Viorica de la Clejani, ansamblul lui Nicolae Botgros și băieții de la Zdob și Zdub.

Un moment emoționant a fost dansul mirilor, când Ionuț a făcut o piruetă cu Lora în brațe, în aplauzele celor prezenți. La fel și cel al sosirii tortului de nuntă, care a avut patru etaje și a fost ornat cu trandafiri.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Monica B si Valeriu G (10) (1) jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
The Pussycat Dolls, Profimedia jpg
Angie, Angelina Jolie, Profimedia (1) jpg
Dr  Gabor Maté, Profimedia jpg
Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG
alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg