Lora a vorbit deschis despre viaţa personală

9 septembrie, 2015
Lora viata personala jpeg

Toată lumea vrea s-o vadă iarăşi fericită, iubită, măritată. Iată ce este, însă, prioritar pentru ea.

Lora a este mai sinceră ca niciodată şi a vorbit tă deschis despre lucrurile importante din viaţa sa, dar şi despre dragoste şi dezamăgiri.

„Iubirea, dacă e să vină aşa cum mi-o doresc eu şi cine mă va cere de soţie voi simţi eu să fac pasul, atunci voi face chestia asta. Până atunci, nu mă grăbesc“, le-a răspuns ea jurnaliştilor de la Antena Stars, curioşi să afle dacă Lora este aproape de acest moment.

image

Întrebată dacă mai crede în căsătorie, cântăreaţa a răspuns: „Cred în iubire, cred că niciodată nu trebuie forţate lucrurile, cred că niciodată nu o să mă las constrânsă sau convinsă să fac acest pas dacă instinctul sau inima îmi spun că poate trebuie să mai aştept sau să mai cunosc acel om. Eu nu am timp să cunosc suficient de bine un om“.

Totodată, artista ne-a luat prin surprindere şi cu o dezvăluire neaşteptată: „O să fiu singură o perioadă, în sensul să fiu singură, să stau o perioadă eu cu mine şi să mă gândesc la lucruri, asta îmi lipseşte foarte mai mult… Mi-ar plăcea să mă mai pot plimba singură cu bicicleta, am trecut cu mama printr-o perioadă foarte grea şi mă gândeam în momentele alea dacă n-aş fi avut bani ce s-ar fi întâmplat, probabil că aş fi pierdut-o. Şi chestia asta, pur şi simplu, mi-a dat aşa un foc şi mă simt ca o rachetă, nu mă mai pot opri, pentru că dacă s-ar întâmpla ceva cu vreun memebru al familiei, cu vreun prieten şi eu n-aş putea să-mi permit să-i salvez, să ştiu că sunt nişte bani undeva acolo şi ne putem permite să ne cumpărăm o casă, să mergem într-o vacanţă. Am şi eu un credit, ca orice om normal, pe care trebuie să-l achit pentru că nu dorm noaptea“, a mai spus Lora pentru Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi