Lora a vorbit deschis despre viaţa personală

9 septembrie, 2015
Lora viata personala jpeg

Toată lumea vrea s-o vadă iarăşi fericită, iubită, măritată. Iată ce este, însă, prioritar pentru ea.

Lora a este mai sinceră ca niciodată şi a vorbit tă deschis despre lucrurile importante din viaţa sa, dar şi despre dragoste şi dezamăgiri.

„Iubirea, dacă e să vină aşa cum mi-o doresc eu şi cine mă va cere de soţie voi simţi eu să fac pasul, atunci voi face chestia asta. Până atunci, nu mă grăbesc“, le-a răspuns ea jurnaliştilor de la Antena Stars, curioşi să afle dacă Lora este aproape de acest moment.

image

Întrebată dacă mai crede în căsătorie, cântăreaţa a răspuns: „Cred în iubire, cred că niciodată nu trebuie forţate lucrurile, cred că niciodată nu o să mă las constrânsă sau convinsă să fac acest pas dacă instinctul sau inima îmi spun că poate trebuie să mai aştept sau să mai cunosc acel om. Eu nu am timp să cunosc suficient de bine un om“.

Totodată, artista ne-a luat prin surprindere şi cu o dezvăluire neaşteptată: „O să fiu singură o perioadă, în sensul să fiu singură, să stau o perioadă eu cu mine şi să mă gândesc la lucruri, asta îmi lipseşte foarte mai mult… Mi-ar plăcea să mă mai pot plimba singură cu bicicleta, am trecut cu mama printr-o perioadă foarte grea şi mă gândeam în momentele alea dacă n-aş fi avut bani ce s-ar fi întâmplat, probabil că aş fi pierdut-o. Şi chestia asta, pur şi simplu, mi-a dat aşa un foc şi mă simt ca o rachetă, nu mă mai pot opri, pentru că dacă s-ar întâmpla ceva cu vreun memebru al familiei, cu vreun prieten şi eu n-aş putea să-mi permit să-i salvez, să ştiu că sunt nişte bani undeva acolo şi ne putem permite să ne cumpărăm o casă, să mergem într-o vacanţă. Am şi eu un credit, ca orice om normal, pe care trebuie să-l achit pentru că nu dorm noaptea“, a mai spus Lora pentru Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg