Lora, apariţie de nota 10 după ce i-a luat locul Adelei Popescu la "Vorbeşte lumea". S-a îmbrăcat şi s-a coafat precum o adolescentă

11 ianuarie, 2021
4 lora sexy vorbeste lumea 8 jpg jpeg

Lora face echipă acum cu Cove la "Vorbeşte lumea", după ce Adela Popescu a anunţat că se retrage, este însărcinată cu al treilea copil. Iată cum a apărut cântăreaţa pe post, pe 11 ianuarie. 

O perioadă mai lungă de timp nu o să o mai vedem pe Adela Popescu la Pro TV. Prezentatoarea a anunţat că este însărcinată şi că se retrage din emisiunea "Vorbeşte lumea" mai repede decât ne aşteptam. Este în luna a patra de sarcină, dar vrea să aibă mare grijă la sănătatea ei, mai ales în pandemie. Nu vrea să se expună, nu îşi doreşte să aibă parte de complicaţii, aşa că rămâne acasă. 

Lora o înlocuieşte şi de această dată. Cântăreaţa a mai prezentat emisiunea alături de Cove şi în trecut, când Adela Popescu a lipsit. Artista a anunţat: "Lacrimi, zâmbete, emoţii..un nou capitol alături de echipa asta minunată şi de voi. 2021, fii blând. Noi ne vedem de luni până vineri la Vorbeste lumea", a scris ea pe Facebook. 

1 lora a revenit la vorbeste lumea 2 jpg jpeg

Pe 11 ianuarie, Lora a revenit la Pro TV şi e într-o formă de zile mari. I-a spus lui Cove: "Eu am ratat vacanţa din Bali ca să vin să stau cu tine". Cântăreaţa a făcut furori în prima zi. Din cap până în picioare...o apariţie de nota 10. Putem spune...."Lora e roz şi roz e viaţa toată".

Lora a îmbrăcat un sacou-rochie foarte colorat, dar nuanţa predominantă e roz, la fel ca sacoul lui Cove. Pe sub sacou, a avut şi o fustă foarte scurtă care i-a lăsat picioarele la vedere. A încălţat o pereche de sandale foarte înalte, foarte colorate, iar părul l-a prins în două codiţe. În direct a intrat şi cu valiza, şi-a adus în patou câteva lucruri de care are nevoie. 

Priviţi apariţia Lorei în galeria foto!

Se retrage de la Pro TV! Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil

Adela Popescu a anunţat pe 8 ianuarie la Pro TV că va fi nou din mamă. Vestea a bucurat întreaga familie, ştiut fiind faptul că cei doi visau să strângă în braţe şi o fetiţă.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ''cred că eşti gravidă’, ai lumina aia aparte''. Noi ne doream mult acest copil. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare.”, a mărturisit Adela Popescu la Vorbeşte lumea.

În timpul sarcinii, Adela va fi înlocuită la emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV de Lora.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba  profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin sursa  GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba  GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica  Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae  Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0 sursa  GettyImages jpg