Lora, mamă cât mai curând? Cântăreaţa a făcut declaraţii despre primul copil: "Se apropie momentul"

3 februarie, 2021
10 lora mama pentru prima oara 7 jpg jpeg

Are 38 de ani, o carieră de care e tare mândră, o relaţie perfectă, iar acum a vorbit despre primul ei copil. Lora simte că în curând o să devină mamă. Ce declaraţii neaşteptate a făcut?

Lora trăieşte de ani de zile o frumoasă poveste de iubire alături de Ionuţ Ghenu. Ea a declarat în repetate rânduri că el este sufletul ei pereche, că se înţeleg minunat. Nu s-au căsătorit, dar sunt logodiţi, acesta i-a dat inelul artistei. Pe când nunta? Cei doi nu au vorbit prea des despre acest subiect, se pare că viaţa lor privată nu o expun aşa de des în lumina reflectoarelor. 

2 lora si ionut ghenu 3 jpg jpeg

Iată că acum, după ce Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil, când Lora i-a luat locul în emisiunea de la Pro TV, cântăreaţa face mărturisirile neaşteptate despre copil. Ea simte că în curând va deveni mamă. Îşi doreşte şi fetiţă şi băiat: "Îmi doresc foarte mult şi băieţel şi fetiţă. Eu vreau să am 5 copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul.", a spus Lora la Pro TV, într-un interviu pentru Maria, fiica Danielei Gyorfi.

Se pare că artista de 38 de ani se gândeşte în a-şi întemeia rapid o familie în adevăratul sens al cuvântului, cu mulţi copii. Oare Adela Popescu a sfătuit-o să devină mai rapid mămică?

6 lora mama pentru prima oara 4 jpg jpeg

Lora prezintă acum emisiunea "Vorbeşte lumea" alături de Cove

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil. Pe perioada sarcinii s-a retras de la Pro TV, iar Lora îi ţine locul.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ''cred că eşti gravidă’, ai lumina aia aparte''. Noi ne doream mult acest copil. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare.”, a mărturisit Adela Popescu la Vorbeşte lumea.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg