Lora, mamă cât mai curând? Cântăreaţa a făcut declaraţii despre primul copil: "Se apropie momentul"

3 februarie, 2021
10 lora mama pentru prima oara 7 jpg jpeg

Are 38 de ani, o carieră de care e tare mândră, o relaţie perfectă, iar acum a vorbit despre primul ei copil. Lora simte că în curând o să devină mamă. Ce declaraţii neaşteptate a făcut?

Lora trăieşte de ani de zile o frumoasă poveste de iubire alături de Ionuţ Ghenu. Ea a declarat în repetate rânduri că el este sufletul ei pereche, că se înţeleg minunat. Nu s-au căsătorit, dar sunt logodiţi, acesta i-a dat inelul artistei. Pe când nunta? Cei doi nu au vorbit prea des despre acest subiect, se pare că viaţa lor privată nu o expun aşa de des în lumina reflectoarelor. 

2 lora si ionut ghenu 3 jpg jpeg

Iată că acum, după ce Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil, când Lora i-a luat locul în emisiunea de la Pro TV, cântăreaţa face mărturisirile neaşteptate despre copil. Ea simte că în curând va deveni mamă. Îşi doreşte şi fetiţă şi băiat: "Îmi doresc foarte mult şi băieţel şi fetiţă. Eu vreau să am 5 copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul.", a spus Lora la Pro TV, într-un interviu pentru Maria, fiica Danielei Gyorfi.

Se pare că artista de 38 de ani se gândeşte în a-şi întemeia rapid o familie în adevăratul sens al cuvântului, cu mulţi copii. Oare Adela Popescu a sfătuit-o să devină mai rapid mămică?

6 lora mama pentru prima oara 4 jpg jpeg

Lora prezintă acum emisiunea "Vorbeşte lumea" alături de Cove

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil. Pe perioada sarcinii s-a retras de la Pro TV, iar Lora îi ţine locul.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ''cred că eşti gravidă’, ai lumina aia aparte''. Noi ne doream mult acest copil. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare.”, a mărturisit Adela Popescu la Vorbeşte lumea.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Britney Spears, Profimedia (2) jpg
Cate Blanchett si fiul ei, Dahiell John Upton   GettyImages 1491761877 jpg
Maria Dragomiroiu în verde (1) jpg
Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (5) jpg
Loredana Boboc, Larisa Iordache, Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elisabeta Lipa, Monica Rosu la botezul lui Victor   Instagram png
Hailey Bieber, o gravida sexy   Profimedia jpg
Jennifer Lopez la Paris   Instagram  (1) jpg
Christina Aguilera colaj Getty Images jpg
Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg