Lora, mamă cât mai curând? Cântăreaţa a făcut declaraţii despre primul copil: "Se apropie momentul"

3 februarie, 2021
10 lora mama pentru prima oara 7 jpg jpeg

Are 38 de ani, o carieră de care e tare mândră, o relaţie perfectă, iar acum a vorbit despre primul ei copil. Lora simte că în curând o să devină mamă. Ce declaraţii neaşteptate a făcut?

Lora trăieşte de ani de zile o frumoasă poveste de iubire alături de Ionuţ Ghenu. Ea a declarat în repetate rânduri că el este sufletul ei pereche, că se înţeleg minunat. Nu s-au căsătorit, dar sunt logodiţi, acesta i-a dat inelul artistei. Pe când nunta? Cei doi nu au vorbit prea des despre acest subiect, se pare că viaţa lor privată nu o expun aşa de des în lumina reflectoarelor. 

2 lora si ionut ghenu 3 jpg jpeg

Iată că acum, după ce Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil, când Lora i-a luat locul în emisiunea de la Pro TV, cântăreaţa face mărturisirile neaşteptate despre copil. Ea simte că în curând va deveni mamă. Îşi doreşte şi fetiţă şi băiat: "Îmi doresc foarte mult şi băieţel şi fetiţă. Eu vreau să am 5 copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul.", a spus Lora la Pro TV, într-un interviu pentru Maria, fiica Danielei Gyorfi.

Se pare că artista de 38 de ani se gândeşte în a-şi întemeia rapid o familie în adevăratul sens al cuvântului, cu mulţi copii. Oare Adela Popescu a sfătuit-o să devină mai rapid mămică?

6 lora mama pentru prima oara 4 jpg jpeg

Lora prezintă acum emisiunea "Vorbeşte lumea" alături de Cove

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil. Pe perioada sarcinii s-a retras de la Pro TV, iar Lora îi ţine locul.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ''cred că eşti gravidă’, ai lumina aia aparte''. Noi ne doream mult acest copil. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare.”, a mărturisit Adela Popescu la Vorbeşte lumea.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg